TheLastWarrior Üye tazz2' Alıntı: hex ekleme yöntemi javada işe yaramıyor mu ki mobil hexde oluyor ama oyun açılmıyo : Genişletmek için tıkla ... valla çok denedim jar türkce yapmayı ama olmadı
tazz2' Alıntı: hex ekleme yöntemi javada işe yaramıyor mu ki mobil hexde oluyor ama oyun açılmıyo : Genişletmek için tıkla ... valla çok denedim jar türkce yapmayı ama olmadı
TheLastWarrior Üye tazz2' Alıntı: pc de oluyo ama Genişletmek için tıkla ... aynen pc de çok kolay 5 6 tane program var java için ama bi sorun var bende pc yok
tazz2' Alıntı: pc de oluyo ama Genişletmek için tıkla ... aynen pc de çok kolay 5 6 tane program var java için ama bi sorun var bende pc yok
tazz2 Üye TheLastWarrior' Alıntı: aynen pc de çok kolay 5 6 tane program var java için ama bi sorun var bende pc yok Genişletmek için tıkla ... Bendede yok - - - Eklendi - - - sen hangi teli kullanıyon
TheLastWarrior' Alıntı: aynen pc de çok kolay 5 6 tane program var java için ama bi sorun var bende pc yok Genişletmek için tıkla ... Bendede yok - - - Eklendi - - - sen hangi teli kullanıyon
TheLastWarrior Üye tazz2' Alıntı: Bendede yok - - - Eklendi - - - sen hangi teli kullanıyon Genişletmek için tıkla ... n73
tazz2' Alıntı: Bendede yok - - - Eklendi - - - sen hangi teli kullanıyon Genişletmek için tıkla ... n73
tomm Üye tazz2' Alıntı: Yarıyo nasıl yaramıyo ben hexle kaç tane jar oyun türkçeleştirdim. peki karekter ekleyebildin mi? örneğin yes i evet olarak çevirebildinmi yada türkçe karekterlerden ş'yi kullanabildin mi? Genişletmek için tıkla ...
tazz2' Alıntı: Yarıyo nasıl yaramıyo ben hexle kaç tane jar oyun türkçeleştirdim. peki karekter ekleyebildin mi? örneğin yes i evet olarak çevirebildinmi yada türkçe karekterlerden ş'yi kullanabildin mi? Genişletmek için tıkla ...
tomm Üye Bu yöntemi uygulayarak bu oyunu türkçeleştirebilirseniz helal size Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu yöntemi uygulayarak bu oyunu türkçeleştirebilirseniz helal size Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ali_gfb_1907 tomm' Alıntı: Bu yöntemi uygulayarak bu oyunu türkçeleştirebilirseniz helal size Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu yöntem oyunlarda işe yaramıyor
tomm' Alıntı: Bu yöntemi uygulayarak bu oyunu türkçeleştirebilirseniz helal size Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bu yöntem oyunlarda işe yaramıyor
tomm Üye ali_gfb_1907' Alıntı: Bu yöntem oyunlarda işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... kardeş bi bu oyunu açıp içindeki dosyaya bakın belki olur. Bi deneyin
ali_gfb_1907' Alıntı: Bu yöntem oyunlarda işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... kardeş bi bu oyunu açıp içindeki dosyaya bakın belki olur. Bi deneyin
ali_gfb_1907 tomm' Alıntı: kardeş bi bu oyunu açıp içindeki dosyaya bakın belki olur. Bi deneyin Genişletmek için tıkla ... Harf eksilterek olur - - - Eklendi - - - Karanlık_adam' Alıntı: mhex kullanın. İng olsaydı çevirirdim ama ing yok kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Mhex her dosyayı açmıyor
tomm' Alıntı: kardeş bi bu oyunu açıp içindeki dosyaya bakın belki olur. Bi deneyin Genişletmek için tıkla ... Harf eksilterek olur - - - Eklendi - - - Karanlık_adam' Alıntı: mhex kullanın. İng olsaydı çevirirdim ama ing yok kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... Mhex her dosyayı açmıyor
Karanlık_adam Üye ali_gfb_1907' Alıntı: Harf eksilterek olur - - - Eklendi - - - Mhex her dosyayı açmıyor Genişletmek için tıkla ... ben her dosyayı açıyor demedim ki
ali_gfb_1907' Alıntı: Harf eksilterek olur - - - Eklendi - - - Mhex her dosyayı açmıyor Genişletmek için tıkla ... ben her dosyayı açıyor demedim ki
ali_gfb_1907 Karanlık_adam' Alıntı: ben her dosyayı açıyor demedim ki Genişletmek için tıkla ... Bende dedin demedim
Karanlık_adam' Alıntı: ben her dosyayı açıyor demedim ki Genişletmek için tıkla ... Bende dedin demedim
TheLastWarrior Üye keşke bu x-plorede mhex gibi plugin özelliği olsa ama her türlü dosyayı çevirebilseydi otomatik
ali_gfb_1907 TheLastWarrior' Alıntı: keşke bu x-plorede mhex gibi plugin özelliği olsa ama her türlü dosyayı çevirebilseydi otomatik Genişletmek için tıkla ... Mobitrans mobili olsa keşke - - - Eklendi - - - Karanlık_adam' Alıntı: pes ettim Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior' Alıntı: keşke bu x-plorede mhex gibi plugin özelliği olsa ama her türlü dosyayı çevirebilseydi otomatik Genişletmek için tıkla ... Mobitrans mobili olsa keşke - - - Eklendi - - - Karanlık_adam' Alıntı: pes ettim Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior Üye ali_gfb_1907' Alıntı: Mobitrans mobili olsa keşke - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... mobitrans da pluginle aynı işi görüyor ikiside otomatik çeviriyor
ali_gfb_1907' Alıntı: Mobitrans mobili olsa keşke - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... mobitrans da pluginle aynı işi görüyor ikiside otomatik çeviriyor