Emrgncy
Üye
Kardeş ben telden x-plore ile yapıyorum dediğin gibi biçimle alakasınada bakçam olmadı bilgisayardan yapmaya çalışçam ilgin için
Eyvallah!
Biçim önemli çünkü zamanında çok değiştirdim, hatta bir mafya oyununu türkçeleştip tüm müziklerini kurtlar vadisinin müzikleriyle değiştirmiştim
Hem de x-plore ile yaptım
Peki biçiminin ne olduğunu x-plore ile nerden anlıyorsun ve nasıl deyiştiriyorsun sadece biçiminin adını mı yazıyorsun ve yazıya hemen karşılığın için cooooook
[I
uzantısı sonunda yazar mesela xxxxxx.mid veya xxxxx.wav diye
uzantısı neyse ekleyeceğin müziğinde uzantısı aynı olacak
tek yapman gereken aynı ismi vermek[/B][/I]
hiç birişe yaramio bu hex ekleme yöntemi
hiç birişe yaramio bu hex ekleme yöntemi
bilgisayarımdaki Hex Editor de aynı mantıkla çalışıyor fakat sorunum şu... dediğiniz gibi harf kodunu gördüm ve girdim..
fakat şöyle bi sıkıntım var... mesela "About" yazısını "Hakkinda" olarak değiştirmek istiyrom... Harf kodunu dedğiin gibi
girdim fakat ben "Hakkinda" yazınca program hata veriyor... "Hakki" yazınca da program acılıyor fakat kodlamada o kelimeden sonraki 3 harf görünüyor programda (3 harf arttığı için galiba)... YARDIM EDİN LÜTFEN !!!...
bu yöntem .jar oyunlarda hiç bi işe yaramioYanılıyosun. Hemde baya
bu yöntem .jar oyunlarda hiç bi işe yaramio
bende denedim bu yolla jar oyun türkçeleştirlmiyor nasıl yapıldığını biri resimle detaylı anlatsa iyi olacak forumda oyun türkçeleştirme konusu baya yoğun
Nasıl türkçeleştirilmiyo oyunlar bölümüne bak bakalım...
tazz biliyorum türkçe yaptığın oyunları ama bu yöntemle yapılmıyor oyun açılmıyor anlat o zaman nasıl türkçe yaptığını bizde anlayalım yapılıyor mu yapılmıyor mu
Benim yaptıgım oyunlar nasıl açılıyo ozamanbende hexle yapıyom
ben harf arttırmadan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?