Hafıza kartı kullanmadığım için hiç denemedim ve öyle bir hata var mı yok mu onu da bilmiyorum. Deneyenler bilgilendirir artık...Teşekkürler Hafıza Kartına Dosya Atarken Hata Veriyormu Bu Sürümde ?
3.65 sürümünü kullanıyorum h.kartım da var şimdiye kadar herhangi bir dosya işlem hatası görmedimTeşekkürler Hafıza Kartına Dosya Atarken Hata Veriyormu Bu Sürümde ?
3.65 sürümünü kullanıyorum h.kartım da var şimdiye kadar herhangi bir dosya işlem hatası görmedim
Bu kadar soracağına indir dene arkadaşım.Telefon Ve Android Sürümü Nedir ?
4.1 jellybean.sendeki android sürümü 2.x ise ve sorun çıkarıyorsa xplore eski sürümleri denersinTelefon Ve Android Sürümü Nedir ?
4.1 jellybean.sendeki android sürümü 2.x ise ve sorun çıkarıyorsa xplore eski sürümleri denersin
Benim sistem 4.4.4 bu gün deniyip bilgilendiririmTam Tersine Benimki Kitkat 4.4.2 Hafıza Kartına Dosya Kopyalama/Taşıma Yetkisi Google Tarafından Sistemde Kilitli Sadece Kendi File Maneger'ında Oluyor Bunda Bir Yöntem Bulunmuşmu Diye Soru Sormuştum
Benim sistem 4.4.4 bu gün deniyip bilgilendiririm
Benim ihtiyacım yok. Telefonum zaten Rootlu demek ki bende sorunsuz çalışır...Eğer Telefonu Rootlu Olan Kişiler Çözüm Burda [Xposed] KitKat SD Card fu ll Access v1.2 (KK Hafıza kartına fu ll erişim) - MaxiCep Yoksa Yok Ben Rootsuz Bir Yol Arıyorum
4.4.2 de rotsuz kendi dosya yöneticisi haricinde maalesef izin vermiyor.Eğer Telefonu Rootlu Olan Kişiler Çözüm Burda [Xposed] KitKat SD Card fu ll Access v1.2 (KK Hafıza kartına fu ll erişim) - MaxiCep Yoksa Yok Ben Rootsuz Bir Yol Arıyorum
lisans sorunu vermiyor ki. Kaldırıp tekrar yükler misin?Bir önceki yaptığın gibi sadece lisans sorunu giderilmiş apk ekleyebilir misin.bir de program her gün hemen girişte markete yönlendirmeye çalışıyor , ara sıra da bir hata paneli çıkıyor .
Teşekkürler...
lisans sorunu yok.sadece daha önce yaptığın gibi modifiye edilmemiş sürüm istemiştim.lisans sorunu vermiyor ki. Kaldırıp tekrar yükler misin?
Orjinal lisans hatası olmayan sürüm istiyorsan sitede bu konuda var X-plore File Manager Donate v3.67.00 (Android Dosya Yöneticisi) - MaxiCeplisans sorunu yok.sadece daha önce yaptığın gibi modifiye edilmemiş sürüm istemiştim.
*aldığım hata mesajları vs yeni sürümleri eski sürümün üzerine kurduğum için olabilir .sıfırdan ayarları yapmak biraz uğraştırıcı.
teşekkürler