MicRoP
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen oyle san kapatıp açınca yine kayıtsız oluyorarkadaşlar ben 1.22 versiyonunun ilacını kullandım ve çalıştı..
bu olaya hack lazım sen versen bile telefona kurdumuzda yine internet baglantısı istiyecek ve hata verecek bu yüzden hackrlara kaldı işimizarkadaşlar bende n95 var ben 1.30u sorunsuz kullanıyorum -i girdim fll sürüm oldu.çıkıyorum giriyorum sorun yok.yanlız siteye nasıl vereceğini bilmiyorum öndercunslep yardımcı olursa sevinirim.
--------------- Ekleme ---------------
pardon yanlış yazdım.programı fll kullanıyorum -ide var.yanlız programı siteye nasıl vereceğimi bilmiyorum moderatör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
programı full kullanmak için şifre istiyo ****** şifresini girdim demek istiyoz yane-i ne demek kardes heryerde goruomda
Nerede buldun virüsü, ben uzun amandır buradayım bir tek çilekeş adındaki kullanıcının verdiği dosyayı indirdiğimde virüs bulaştı bana ben de birdaha onun dosyalarını indirmedim. Ama gerisi sağlam.site virüslü
telefonun hackliyse sorun yok programı kurarken yapman gereken işlemi söylerimbu olaya hack lazım sen versen bile telefona kurdumuzda yine internet baglantısı istiyecek ve hata verecek bu yüzden hackrlara kaldı işimiz
telefon hackli ama kuruldunda 3 saniye beklemen gerekiyo ben bu sorunu kaldırmak için full yapıytom bu sefer internet güncelleştirmesi gerekiyo sorun güncelleştirmeyi yaparken buna care varsa söyletelefonun hackliyse sorun yok programı kurarken yapman gereken işlemi söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?