Www.shoujizu.net Bu Site Nasıl Site Ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Www.shoujizu.net Bu Site Nasıl Site Ya
1 hafta oldu hala bana sertifika verecek sürekli being produced yazısı bu siteden daha çabuk sertifika VERECEK site yokmudur arkadaşlar ya kursa yazılsam 1 haftada sertifika alırdım altüstü bi sertifika verecek ya.

NOKİOTECA DİYE BİYERDEN ALDIM AMA ODA İŞE YARAMIYOR SADECE HELLOX U SERTİFİKALANDIRMAYA YARIYOR.

waycell

waycell

Üye
opda yerine bu site veriyordu sertifikayı ama bu da durdurdu şimdilik herkez beklemede

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
evet verse çoktan verirdi 1 haftayı geçti geleceğide yok.

u_cosar

u_cosar

Üye
bende de öyle olmuştu ben daha sonra siteyi çince olarak açtım ve seertifikam orada duruyordu artık tesadüf mü bilemem

xxantihackersxx

Üye
opda yerine bu site veriyordu sertifikayı ama bu da durdurdu şimdilik herkez beklemede

Hayır hocam durdurmamış. u_cosar kardeşimin dediği gibi sağ üst köşeden Chinese tıklayarak çince sayfaya geçiyorsun. Oradanda certifikate'e giriyorsun. My Certifikate'e tıklayıp cer ve ke.y'i indiriyorsun.

Sertifika sayfasına giriyorsunuz:
My Certifikate:
Signed Softs(İmzalama Programı):

Selametle.

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Abicim sürekli Being produced yazıyor başkada bişi yazmıyor dili çince yapıyorum Signed Softs u tıklıyorum değişen bişi yok aynı 1 haftayı geçti vermiyorlar anlamadım gitti herkesin her söylediğini harfiyen yaptım ama banamısın demiyor

xxantihackersxx

Üye
Tekrardan yazıyorum.

İlk önce buradaki adrese gidin:
Buradaki linkten giriş yapın:
Giriş yaptıktan sonra mycer'e giriyoruz. .cer ve .ke.y'i indiriyoruz:
Daha sonra imzalama programını indiriyoruz:

Resimli olarak:

Kolay gelsin, Selametle.

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Canım Kardeşim Öncelikle Çok Saol Allah Razı Olsun İlgileniyor Yradımcı Olmaya Çalışıyorsun Anlıyorum Seni Ama Sen Bu Siteden Bu Sertifikayı Ne Zaman Aldın Ve Ne Kadar Sürede Aldın Bilmiyorum Ama Ben 3 Farklı Kullanıcı İe Denedim Buda Yetmedi Tüm Üyeliklerden İmei Nomu Sildim Dün Akşam Sen Konuya Mesaj Yazdıktan Sonra Tekrar Üye Oldum Yok Nafile Sürekli Kırmızı Ok İşareti Yukarıya Bakıyor Ve BEİNG PRODUCED Yazıyor.Bu Yazıyı Anlaman İçin İngilizce Yazdım Ama Hep Siteye Çince Girdim Bak Resimde Koyuyorum Sürekli Bende Resimdeki Gibi Vermiyor Yani Yoksa Söylediğin Adımları Harfiyen Senden Öncede Sonrada Uyguladım.Artık Şansıma Diyorum Sağlık Olsun.Ama İnanın İlgilenen Ve Bu Konuda Bana Yardımcı Olacak Arkadaşlara Acilen İhtiyacım Var.Saygılar.

xxantihackersxx

Üye
Ben cihaz bilgilerini ingilizce sayfadan verdim, direk yeşil onay işaretini koydu. İngilizce siteden indiremeyince yukarıdaki yöntemdeki gibi yaptım, sorun çözüldü.

Senin IMEI'yi kara listeye alma durumları var mı? bilemiyorum. Çünkü 3 farklı kullanıcı adı ile aynı imeyi vermişsin.

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
    Konu Sahibi
Abiclm sen ne zaman aldın söylermisln bu siteden son 10 gün içerisinde sertifika alan oldumu acaba belki dediğin gibi kara listeye aldılar

lazov2001

lazov2001

Üye
evet arkadaşlar ben de 10 gündür cer almaya çalışıyorum. Efe aynı konuda muzdaripiz. telefonum 6730c. bu telefonun modelini bu şekilde mi yazıyoruz. nam-ı diğer c-1 diye de yazıyor bazı yerlerde. 6730c şeklinde yazdım ben. En alt kısma da mehmet's 6730c şeklinde yazdım. 6600 slide için de aynı işlemleri uyguladım. çince siteden de tekrarladım işlemleri; xxantihackersxx'ın dediği gibi. artık gerisi Allah'a kalmış, ramazanın sonuna kadar verdiler verdiler cer i. artık sonunda ceremesini çekecek telefon. Hard ın hard ı bir reset yiyecek bayramda... :vur

mxxxer

mxxxer

Üye
ben de 3 gündür bekliyorum.sanırım sertifika verme işlemleri askıda bir süreliğine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt