Wt3 hakında yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doom_emre12

doom_emre12

Üye
    Konu Sahibi
Wt3 hakında yardim
ya wt3 için suan ekranında 1 problem şaıom teli alalı 5 gün fln oldu 1 arkdaşım kapatmiş nasil yaptıysa
dokunmatinda problem var teleofncu. aldıgm telci uzakda başka 1 teleofncaya sordm kalibrasyon yap dedi kalbrsayon yapıom yine dokunmalarda probelm var napmalaym

serdarildem

Üye
kalibrayonu 2 kere yap biraz dikkat et acele etme o zaman mükemmel oluyor

gaffurchar

gaffurchar

Üye
gösterilen kutuların tam ostasına kalem ucuyla kalibrasyon yapın düzelir

sabrisuper

sabrisuper

Üye
ben kalem yerine kulaklığın ucunu kullanıyorum tam ortasına bi üst de solda biri aşağıda sağda biride ortada bidajha tekrarlamassa mükemmel oluyor

istanbulensis

Üye
bende1 aydır wt3 kullanıyorum fakat internet ayarlarını dha yeni yaptım. 0.facebooka giryorum kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum girişe tıklıyorum ama girmiyor 5dk sonrada istek zaman aşımına uğradı diyor.bunun için ne yapabilirim java yada opera sürümünü falan güncellemem mi gerekiyor.

Jansın

Jansın

Üye
bende1 aydır wt3 kullanıyorum fakat internet ayarlarını dha yeni yaptım. 0.facebooka giryorum kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum girişe tıklıyorum ama girmiyor 5dk sonrada istek zaman aşımına uğradı diyor.bunun için ne yapabilirim java yada opera sürümünü falan güncellemem mi gerekiyor.

Aynı soruna sahibiz ama hiçbir şekilde düzelmiyor tüm ayarlarım yapılı google ve msn girebiliyorum ama face ve opera'ya ne yapsam giremedim opera sürüm güncelleme hiçbir işe yaramıyor tam tersi opera daha beter hal alıyor ve yeni yüklediğin sürümde kurulamıyor . . .:sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt