Evet eklentide .htm dosyası geliyor Can
tempestshine Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: Evet eklentide .htm dosyası geliyor Can Genişletmek için tıkla ... sanırım s40 olanı bu.s60v3 olanıda vardı pc de.benim tel s40 olunca s40 olanını yüklemişim.s60v3 içinde en kısa zamanda yükleyeceğim
mstf_l' Alıntı: Evet eklentide .htm dosyası geliyor Can Genişletmek için tıkla ... sanırım s40 olanı bu.s60v3 olanıda vardı pc de.benim tel s40 olunca s40 olanını yüklemişim.s60v3 içinde en kısa zamanda yükleyeceğim
mstf_l Üye tempestshine' Alıntı: sanırım s40 olanı bu.s60v3 olanıda vardı pc de.benim tel s40 olunca s40 olanını yüklemişim.s60v3 içinde en kısa zamanda yükleyeceğim Genişletmek için tıkla ... Tekerleme gibi cümle kurmuşsun kafam karıştı Ama sorun herhalde forumda çünkü htm e çavriliyor dosya
tempestshine' Alıntı: sanırım s40 olanı bu.s60v3 olanıda vardı pc de.benim tel s40 olunca s40 olanını yüklemişim.s60v3 içinde en kısa zamanda yükleyeceğim Genişletmek için tıkla ... Tekerleme gibi cümle kurmuşsun kafam karıştı Ama sorun herhalde forumda çünkü htm e çavriliyor dosya
tempestshine Üye Konu Sahibi mstf_l' Alıntı: Tekerleme gibi cümle kurmuşsun kafam karıştı Ama sorun herhalde forumda çünkü htm e çavriliyor dosya Genişletmek için tıkla ... Evet.Biraz öyle olmuş. Bilmiyorum.Belkide forumdandır.Ben yinede eklentiyi yenilerim.
mstf_l' Alıntı: Tekerleme gibi cümle kurmuşsun kafam karıştı Ama sorun herhalde forumda çünkü htm e çavriliyor dosya Genişletmek için tıkla ... Evet.Biraz öyle olmuş. Bilmiyorum.Belkide forumdandır.Ben yinede eklentiyi yenilerim.
tempestshine Üye Konu Sahibi arkotir' Alıntı: Tamamdır hocam. Sorun yok. Şimdi teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... İyi oyunlar
arkotir' Alıntı: Tamamdır hocam. Sorun yok. Şimdi teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... İyi oyunlar