samsung,htc ve lg yeni wp8 li telefonlarini tanitiyor nokiadan hala ses seda yok hic sasmayin klasik bir wp8 li telefon cikarirsa iste o zaman nokianin pili bitik

Nokia'dan da Eylül ortalarında sızıntılar başlar bence...
Ekim sonu-Kasım başı gibi de yeni modelleri görürüz.
İnşallah bu sefer donanım yönünden diğerlerinden aşağı kalmaz![]()
samsung ile nokia bu sefer aynı sistemde yarışacak bakalım hangisi daha iyi. Nokia wp8 mi? Samsung wp8 mi?
Platformda Samsung - Nokia yarışından ziyade HTC-Nokia yarışı olacak.Samsung bugüne kadar ve büyük ihtimalle sistem adam akıllı oturana kadarda sadece üretebilmek için telefon yapacak.HTC ve Nokia ise pazarda yer sahibi olmak istiyorlar ama Nokia Microsoft ile olan ilişkileri yüzünden çok daha avantajlı durumda.

evet diğerlerinin microsoft ile doğrudan anlaşmasi yok. Bide şunu merak ediyorum acaba yakın zamanda çıkacak olan yeni iphoneden iyi olabilirmi bu telefonlar hem nokianın hem htcnin![]()
lumia 900 4s ten fazla sattıysa (sanırsam böyle bir haber vardı) bunlar da satar bence. Evet iphone hava atma aracıama zamanında 3310 ile atılan hava onunla atılmıyor ışte
![]()
4S'ten değil Iphone 1'den fazla satmıştı.4S'in satışı çok daha fazla.O haber işletim sistemlerinin piyasaya girişlerini kıyaslamak için yapılmıştı hatta.
ne zaman bir tartışma olsa icerisinde sen varsın
ve bütün yazdıklarına harfiyen katılıyorum.anladım verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederimne zaman bir tartışma olsa icerisinde sen varsın
ve bütün yazdıklarına harfiyen katılıyorum.
Birde her tartışmada sen varsın kelimesi iyi mi kötü mü anlayamadım 
tartışma derken öyle değil yahubazen sapıtanlar oluyor. O zaman tartışma boyutunu aşıyor. Birde sen bu tartışmalarda insanları bilgilendiriyorsun o yüzden iyi
![]()

sistemler hakkında hiçbirşey bilmeyip yorum yapanlar çok. Hele ki nokiadan androide geçmiş bazi kişiler başka sistem tanımıyor. Onları büyük ölçüde bilgilendirmeye çalışıyorsun. Bazıları anlıyor ediyor fakat bazıları hala aynı.
o yüzden o konuya girip göz atıyorum bazen de yazıyorum 
öyle öylesistemler hakkında hiçbirşey bilmeyip yorum yapanlar çok. Hele ki nokiadan androide geçmiş bazi kişiler başka sistem tanımıyor. Onları büyük ölçüde bilgilendirmeye çalışıyorsun. Bazıları anlıyor ediyor fakat bazıları hala aynı.
Nerde bir tartışma konusu görsem son mesaj: kullanıcıadları yazıyoro yüzden o konuya girip göz atıyorum bazen de yazıyorum
![]()

lumia 900 4s ten fazla sattıysa (sanırsam böyle bir haber vardı) bunlar da satar bence. Evet iphone hava atma aracıama zamanında 3310 ile atılan hava onunla atılmıyor ışte
![]()