wp8li samsunglar gorundu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut1979

Üye
samsung,htc ve lg yeni wp8 li telefonlarini tanitiyor nokiadan hala ses seda yok hic sasmayin klasik bir wp8 li telefon cikarirsa iste o zaman nokianin pili bitik

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
samsung,htc ve lg yeni wp8 li telefonlarini tanitiyor nokiadan hala ses seda yok hic sasmayin klasik bir wp8 li telefon cikarirsa iste o zaman nokianin pili bitik

Nokia'dan da Eylül ortalarında sızıntılar başlar bence...
Ekim sonu-Kasım başı gibi de yeni modelleri görürüz.
İnşallah bu sefer donanım yönünden diğerlerinden aşağı kalmaz
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nokia'dan da Eylül ortalarında sızıntılar başlar bence...
Ekim sonu-Kasım başı gibi de yeni modelleri görürüz.
İnşallah bu sefer donanım yönünden diğerlerinden aşağı kalmaz
:hmmm

İnşallah.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Inşallah

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
samsung ile nokia bu sefer aynı sistemde yarışacak bakalım hangisi daha iyi. Nokia wp8 mi? Samsung wp8 mi?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
samsung ile nokia bu sefer aynı sistemde yarışacak bakalım hangisi daha iyi. Nokia wp8 mi? Samsung wp8 mi?

Platformda Samsung - Nokia yarışından ziyade HTC-Nokia yarışı olacak.Samsung bugüne kadar ve büyük ihtimalle sistem adam akıllı oturana kadarda sadece üretebilmek için telefon yapacak.HTC ve Nokia ise pazarda yer sahibi olmak istiyorlar ama Nokia Microsoft ile olan ilişkileri yüzünden çok daha avantajlı durumda.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Platformda Samsung - Nokia yarışından ziyade HTC-Nokia yarışı olacak.Samsung bugüne kadar ve büyük ihtimalle sistem adam akıllı oturana kadarda sadece üretebilmek için telefon yapacak.HTC ve Nokia ise pazarda yer sahibi olmak istiyorlar ama Nokia Microsoft ile olan ilişkileri yüzünden çok daha avantajlı durumda.

evet diğerlerinin microsoft ile doğrudan anlaşmasi yok. Bide şunu merak ediyorum acaba yakın zamanda çıkacak olan yeni iphoneden iyi olabilirmi bu telefonlar hem nokianın hem htcnin :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
evet diğerlerinin microsoft ile doğrudan anlaşmasi yok. Bide şunu merak ediyorum acaba yakın zamanda çıkacak olan yeni iphoneden iyi olabilirmi bu telefonlar hem nokianın hem htcnin :hmmm

Olabilir tabi Nokia'ya bağlı.Ali abinin beklentileri vardı bir konuda onun gibi bir model çıkarsa eğer -ki çıkmalı- piyasadaki her cihazla yarışabilir.Birde tarayıcısının IE10 sisteminde Wp8 olduğunu düşünürsek.Tabi Iphone yinede muazzam market avantajı ve hava atma gereci olduğundan ile çok daha fazla satacaktır.Benim donanım açısında çok büyük bir beklentim yok 2. nesil Lumia'lardan ama yaza doğru çıkacak ve 4 çekirdekli olacağı söylenen cihazla bırak Iphone 5'i daha çıkmamış cihazları mahveder.2. nesillerde çok iyiler ama uçuk donanım + Wp muazzam olur.Birde o zamana kadar marketinin oturacağını düşünürsek mis.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
lumia 900 4s ten fazla sattıysa (sanırsam böyle bir haber vardı) bunlar da satar bence. Evet iphone hava atma aracı :ehe ama zamanında 3310 ile atılan hava onunla atılmıyor ışte :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
lumia 900 4s ten fazla sattıysa (sanırsam böyle bir haber vardı) bunlar da satar bence. Evet iphone hava atma aracı :ehe ama zamanında 3310 ile atılan hava onunla atılmıyor ışte :ehe

4S'ten değil Iphone 1'den fazla satmıştı.4S'in satışı çok daha fazla.O haber işletim sistemlerinin piyasaya girişlerini kıyaslamak için yapılmıştı hatta.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

4S'ten değil Iphone 1'den fazla satmıştı.4S'in satışı çok daha fazla.O haber işletim sistemlerinin piyasaya girişlerini kıyaslamak için yapılmıştı hatta.

anladım verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim :) ne zaman bir tartışma olsa icerisinde sen varsın :) ve bütün yazdıklarına harfiyen katılıyorum.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
anladım verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim :) ne zaman bir tartışma olsa icerisinde sen varsın :) ve bütün yazdıklarına harfiyen katılıyorum.

Çok teşekkür ederim :tebessüm: Birde her tartışmada sen varsın kelimesi iyi mi kötü mü anlayamadım :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tartışma derken öyle değil yahu :ehe bazen sapıtanlar oluyor. O zaman tartışma boyutunu aşıyor. Birde sen bu tartışmalarda insanları bilgilendiriyorsun o yüzden iyi :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
tartışma derken öyle değil yahu :ehe bazen sapıtanlar oluyor. O zaman tartışma boyutunu aşıyor. Birde sen bu tartışmalarda insanları bilgilendiriyorsun o yüzden iyi :D

Hakkımda böyle düşünülmesine sevindim :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
öyle öyle :) sistemler hakkında hiçbirşey bilmeyip yorum yapanlar çok. Hele ki nokiadan androide geçmiş bazi kişiler başka sistem tanımıyor. Onları büyük ölçüde bilgilendirmeye çalışıyorsun. Bazıları anlıyor ediyor fakat bazıları hala aynı.

Nerde bir tartışma konusu görsem son mesaj: kullanıcıadları yazıyor :kop: o yüzden o konuya girip göz atıyorum bazen de yazıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
öyle öyle :) sistemler hakkında hiçbirşey bilmeyip yorum yapanlar çok. Hele ki nokiadan androide geçmiş bazi kişiler başka sistem tanımıyor. Onları büyük ölçüde bilgilendirmeye çalışıyorsun. Bazıları anlıyor ediyor fakat bazıları hala aynı.

Nerde bir tartışma konusu görsem son mesaj: kullanıcıadları yazıyor :kop: o yüzden o konuya girip göz atıyorum bazen de yazıyorum :D

Tabi çok çok bilgili kişiler var forumda ama bende elimden geldiğince yazıyorum işte.Neyse konu daha çok sapmasın istersen :tebessüm:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tamam :kop:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt