Öneri Wp8den Androide Rehber Kopyalama

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Wp8den Androide Rehber Kopyalama
lumia 620 cihazim ekran ve dokunmatik paneli kirildigi icin androide gecis yaptim. Wp8 deki rehberimi nasil tasiyabilirim. Bilgisi olan varsa yardimci olabilirse sevinirim.

Bir diger sorum ise wp8 deki akilli klavyeyi bayagi ariyorum. Akilli kelime duzeltme ozelligi olan bir klavye oneriniz var mi ?

PriZm

PriZm

Üye
Klavye için Touchpal önerimdir.

Rehberin tamamını sim kart'a taşıyabiliyorsan androiddede aynı şekilde kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aka klavye öneririm.
Konforlu ve tahminleri sağlam

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

HalfEvil333

Üye
Outlook adresinden kişilerini dışa aktarıp, gmail adresinden içe aktar yaparsan olur diye biliyorum. Ben de lumia 920 den androide geçtim. Uğraşmak istemiyorsan outlook programını telefonuna yükle, giriş yap, kişileri senkronize et.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Klavye için Touchpal önerimdir.

Rehberin tamamını sim kart'a taşıyabiliyorsan androiddede aynı şekilde kullanabilirsin.
Sıkıntı sim karta kayit olmamasi , mail adresine senkronize oluyor. Pc bulursam o iş kolayda pc yok. Cepten bir yolunu ariyorum.
Klavye icinde tesekkurler.
Outlook adresinden kişilerini dışa aktarıp, gmail adresinden içe aktar yaparsan olur diye biliyorum. Ben de lumia 920 den androide geçtim. Uğraşmak istemiyorsan outlook programını telefonuna yükle, giriş yap, kişileri senkronize et.
Outlook kisiler senkronize olmuyor. Rehber yok :)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Emre

Üye
bilgisayarında hotmail.com a gir kişiler üstte yönet kısmından dışarı aktar de sonra gmaile gir rehberden yine bu seferde içe aktar de rehberin gmaile aktarılmış olur zaten android gmaille eşitlersen sorun kalmaz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi

zorbaa

Üye
Hesaplar kısmından hotmail ile oturum actin mi rehber den de hesaplar kısmından gösterilecek kişilerden tümünü seçtin mi tamamdır

PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
ya hotmail.com adresinde senek eddiysen bak yada pc baglaya bilirsek nokia suite gibi programda bula bilirsin bir dene

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşimin pc sinde hallettim aktarım işini. Gene de yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler ediyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası Nokiadan umudu kestim. Jolla ise mağazadan kaybeder .
Apk desteği onu ayakta tutar ama destek kapanınca sonu Meego gibi olmazsa iyidir.

Bu arada teşekkür ediyorum.

Emre

Üye
Son düzenleme: