wp8 yorumunuzu yazın

Sponsorlu Bağlantılar

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
wp8 yorumunuzu yazın
sizce wp8 in geleceği varmı ? bence var herkes kendi düsüncesini yazsın.

Silinen Üye 1858988

Silinen Üye 1858988

Kapalı Hesap
Bence WP8 son 2 yılda çok iyi patlama yapacak gibi .. :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
benim dusuncem cok kapali bir isletim sistemi. sistem modlama ve kisisellestirme konusunda pek secenek yok. hatta sistem modlama yapilamiyor diye biliyorum.

wp8 alinacaksa da nokia disindaki ureticilerde bir ilerleme yok ne yazik ki.

partyhard

Üye
bu foruma bakarsan geçen senede symbianda uygulama oyun patlaması olucaktı. ne oldu c6 lar 603ler ellerinde patladı hepsinin. sürekli telefon değiştirmiyosan bütçeni zorla oturmuş ve kendine uygun sistemli bi cihaz al

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
bu foruma bakarsan geçen senede symbianda uygulama oyun patlaması olucaktı. ne oldu c6 lar 603ler ellerinde patladı hepsinin. sürekli telefon değiştirmiyosan bütçeni zorla oturmuş ve kendine uygun sistemli bi

ben telefon veya işletim sistemi önerisi istemedimki sadece wp8 in hakkındaki düşünceleri öğrenmek istedim

acoustic

acoustic

Üye
wp 8 için gelecek zamanlar çok güzel ve eğlenceli olacaktır. çünkü beklenene ilgi üreticeler ile microsoft tarafından sağlanacak gibi...

rapturkish

rapturkish

Üye
bence harika daha daha iyi olacak eminim :)

fk555897

fk555897

Üye
Bence geleceği var. Nokia çok destek veriyor.

MaxipmaN

Üye
cacık olmaz

fingerback5

fingerback5

Üye
Çok kapalı sistem.Uygulama da yok ayrıca olsa bile fahiş fiyatlar ve apk dosyasıyla kurma diye bir sey de yok.Tasarimi haric hicbir artisi yok bence wp telefonlarin.

vegatablo

vegatablo

Üye
ya ilk basta günl7k 100 mb indirmme sinirini kaldirsinlar

Lenneth

Üye
Nokia fanatiklari hariç nerdeyse herkesin bir cacık olmaz dediği sistem.

Daha önce yazmıştım ama buraya da kopyalayayım.

Aşırı fanatik Nokia kullanıcılarına kanıp telefon almamak lazım.

Geçen sene aynı cümleleri Symbian için kuruyorlardı, sene sonunda Symbian harika olacak bir suru uygulama gelecek vs vs sonuç 0. Hepsi Symbianı sırf Nokia diye kör kütük savunurlardı dosya sistemi var, bluetoothla dosya yollanır, dışarıdan istediğin uygulama yüklenir, tema değiştirilir diye. Sonra noldu ? Şimdide bunların hiç birini barındırmayan sistemi kör kütük savunuyor aynı tipler sırf Nokia diye

Diyeceğim o ki aslında hiçbir sistemin fanatiğini dinlememek lazım ama Nokia fanatikleri hele bir ayrı.

Fazla uzatmadan bir Nokia hayranına güvenip telefon almamak lazım, alana kadar her şey harika olacak gelişecek koskoca Nokia 6600 da kral telefondu onu kim yaptı diye insanlari ikna etmek için her şeyi derler, alıp 3-4 ay geçince ama hala kotu bir şey değişmedi, güncellemeler yetersiz kalıyor deyince almasaydın zorla mı aldırdık diye konuşan yanar döner tipler. Hayır mı gelir bunlardan.

Ek olarak, WP8 yüzde 1-2 bir kullanım oranına sahip, geliştiriciler pek ilgilenmek istemiyor o yüzden ve Microsoft'ta çok üzerine düşmüyor yaygınlaştırma konusunda bilgisayar sürümüyle ilgilenmekten.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Türe

Türe

Üye
Eksikleri giderilip , marketi geliştirilirse ve hack çıkarsa gayet iyi olur.

enterneoll

enterneoll

Üye
symbian neyse buda o artık symbianı sen nasıl görüyorsan

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

o sınır da nasıl bişeymiş ilk defa duyuyorum. Nereden ogrendin bu bilgiyi.

Dostum arkadaş galiba hat üzerinden kullanılan internette ki sınırdan bahsediyor. Yalnız o 100 mb değil ; bildiğim kadarıyla iphone daki gibi 50 mb...

mesut1979

Üye
Nokia fanatiklari hariç nerdeyse herkesin bir cacık olmaz dediği sistem.

Daha önce yazmıştım ama buraya da kopyalayayım.

Aşırı fanatik Nokia kullanıcılarına kanıp telefon almamak lazım.

Geçen sene aynı cümleleri Symbian için kuruyorlardı, sene sonunda Symbian harika olacak bir suru uygulama gelecek vs vs sonuç 0. Hepsi Symbianı sırf Nokia diye kör kütük savunurlardı dosya sistemi var, bluetoothla dosya yollanır, dışarıdan istediğin uygulama yüklenir, tema değiştirilir diye. Sonra noldu ? Şimdide bunların hiç birini barındırmayan sistemi kör kütük savunuyor aynı tipler sırf Nokia diye

Diyeceğim o ki aslında hiçbir sistemin fanatiğini dinlememek lazım ama Nokia fanatikleri hele bir ayrı.

Fazla uzatmadan bir Nokia hayranına güvenip telefon almamak lazım, alana kadar her şey harika olacak gelişecek koskoca Nokia 6600 da kral telefondu onu kim yaptı diye insanlari ikna etmek için her şeyi derler, alıp 3-4 ay geçince ama hala kotu bir şey değişmedi, güncellemeler yetersiz kalıyor deyince almasaydın zorla mı aldırdık diye konuşan yanar döner tipler. Hayır mı gelir bunlardan.

Ek olarak, WP8 yüzde 1-2 bir kullanım oranına sahip, geliştiriciler pek ilgilenmek istemiyor o yüzden ve Microsoft'ta çok üzerine düşmüyor yaygınlaştırma konusunda bilgisayar sürümüyle ilgilenmekten.

slm,cok dogru söylüyorsun wp 8 den bir is olmaz 7ay evvel 650 eurodan piyasaya cikan lumia 920 simdi 300 euroya düstü gerisini siz düsünün.

Takipçi Satın Al

Üst Alt