wp8 yeni yapı numarası ve ekran çözünürlügü ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 yeni yapı numarası ve ekran çözünürlügü ortaya çıktı

Windows Phone 7.5 Tango
majör sürümünün ardından gelecek ve işletim sisteminin bir sonraki versiyonu olanWindows Phone 8 Apollo farklı donanımlar ve ekran çözünürlüklerini destekleyecek. Yakın zamanda bununla ilgili birçok bilgi aldınız.
Daha önce de bu haberi vermiştik sizlere aslında. Önceki zamanlarda ortaya çıkan ekran çözünürlüğü bu haber ile doğrulanmış oldu. Şu anda kullanılan 480×800 ekran çözünürlüğü dışında kullanılacak yeni bir çözünürlük daha ortaya çıktı. Bu yeni çözünürlük ise 768×1280 boyutlarında.Aynı zamanda işletim sistemine ait yeni yapı numaraları da ortaya çıktı. Son yapı numaraları sırayla şöyle:
  • 8.0.9698.0 69
  • 8.0.9697.0 35
  • 8.0.9696.0 4
  • 8.0.10101.0 4
  • 8.0.9691.0 4
  • 8.0.9695.0 2
  • 8.0.9699.0 1
Gördüğünüz gibi işletim sisteminin geliştirme süreci hızla sona yaklaşıyor. Son yapı numarasının ne olacağı henüz belli değil fakat bize sorarsanız, Windows Phone 8 Apollo RTM‘ye ulaşmaya çok kalmadı. Bu bilgi ise bu hafta sonu yapılacak olan geliştirici etkinliğinde ortaya çıkacak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
güzel haber eline sağlık. Inşallah.

theposies

theposies

Üye
teşekkürler abi :)
bu konferansta lumialara wp8 in gelip gelmeyeceği de açıklanacak mı ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlısı hünkarım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumialara gelip gelmeyecegi resmi olarak açıklanmaz ama şöyle bir durum var geliştirici sürümü sızdırılacaktır bu konferansta e bu adamlar da bu sürümleri bir cihazda deneyecek o cihazlar da lumiadan daha iyisi olmaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lumialara gelip gelmeyecegi resmi olarak açıklanmaz ama şöyle bir durum var geliştirici sürümü sızdırılacaktır bu konferansta e bu adamlar da bu sürümleri bir cihazda deneyecek o cihazlar da lumiadan daha iyisi olmaz.

Aynen abi çok doğru.

theposies

theposies

Üye
yeterki gelsin be abi :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun şimdiden abi çözünürlük baya iyi yalnız :) hd ekranlar göreceğiz demekki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben daha önce de söylemiştim nokia ultrahd ekranlar geliştiriyor şu anda

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia900 de olsa iyi olurdu neyse artık seneye haziranda görürüz onu da :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt