freestyleminds
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler.
Avkon'da halletmem gereken ufak sorunlar var. Aksilik çıkmazsa gece atarım siteye.avkon u atar mısın bu editlenmiş heralde
konuyu şikayet et eklenti içine alın diye bildirsen yeterli
renkleri farklı sürümlerde yapabilirim ama ne zaman olur net söyleyemem. Avkon benzerleri vardır wi-fi yi wp8 görünümü verdim. Onuda birkaç güne yayınlarım sitede.avkonun benzeri MaxiMOD uygulamaısnda var noss_bar sağolsun bu arada ikonları Eight uygulamasındaki renkleri gibi yapsan süper olur
teşekkür ederim kardeşim. Daha önce başka konu altında söylemiştim yapacağımı. Bu konuda tecrübesiz olup sıfırdan yapınca bayağıkardeşim güzel yapmışsn ellerine sağlık
valla fazla bi eksik yok kardeşim mbr software'ın eight uygulması ile denedim çok güzel olmuş bide bunun renklerinin hepsini yapsan tadından yenmezrenkleri farklı sürümlerde yapabilirim ama ne zaman olur net söyleyemem. Avkon benzerleri vardır wi-fi yi wp8 görünümü verdim. Onuda birkaç güne yayınlarım sitede. teşekkür ederim kardeşim. Daha önce başka konu altında söylemiştim yapacağımı. Bu konuda tecrübesiz olup sıfırdan yapınca bayağı
zaman sürdü. Eksiklikleri belirtin ki geliştireyim
Ben editleyecektim ama pc yokrenkleri farklı sürümlerde yapabilirim ama ne zaman olur net söyleyemem. Avkon benzerleri vardır wi-fi yi wp8 görünümü verdim. Onuda birkaç güne yayınlarım sitede. teşekkür ederim kardeşim. Daha önce başka konu altında söylemiştim yapacağımı. Bu konuda tecrübesiz olup sıfırdan yapınca bayağı
zaman sürdü. Eksiklikleri belirtin ki geliştireyim
özellikle şu media gönderme menüsünün arka planının beyaz olması karısıklık yaratıyor düzeltirseniz çok güzel bir çalışma
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+Tamamiyle Windows Phone 8 platformundan esinlenilmiş ve kendi yapımımdır.
+Windows Phone 8 stili mavi ikonlar
+Yenilenmiş alt bar
+Kullanışlı klavye(Belleye göre)
+E-Posta, Ajanda ve Hesap Makinesi
+Butonlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dipnot:Temada eksikler mevcuttur. İlerleyen zamanlarda güncellenecektir. Temada mevcut olmayan uygulama ikonlarını ve mevcut hataları aşağıda belirtirseniz sevinirim.
whatsapp için nasıl bir arkaplan dostum?whatsapp içinde bi arkaplan falan yapsan güzel olur
toggle seti forumda var kardeşimBen editleyecektim ama pc yokTam istediğim gibi Bir de toggle setini de paylaşırsan
sana zahmet
Belle Extra Buttons. Appstop a simge atarızkardeş alt bardaki kullandığin uygulama nebi de appstop'a simge ekle yeter
Media gönderme arka plan rengini değiştirelim. Hatta onun simgelerinide bir elden geçireyim iyi olmaz mı?özellikle şu media gönderme menüsünün arka planının beyaz olması karısıklık yaratıyor düzeltirseniz çok güzel bir çalışma
Fp2 de klavye sabit.İsa abinin konuları var bölümde wp8 tarzı falan.Mod olarakTeșwkkür fp2 de klavyenin rengi degișmiyo nedendir acaba
whatsapp için nasıl bir arkaplan dostum?Ya
nebiliyim işte ya şunun gibi olabilir bu olsa güzel olur:
çok ii olur o hatalar felan giderse 100 yılın teması olurwhatsapp için nasıl bir arkaplan dostum?
toggle seti forumda var kardeşimsite görünümünde açarsan en altta benzer konularda mevcut
Belle Extra Buttons. Appstop a simge atarız
Media gönderme arka plan rengini değiştirelim. Hatta onun simgelerinide bir elden geçireyim iyi olmaz mı?
haklısınçok ii olur o hatalar felan giderse 100 yılın teması olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?