alical33
Üye
tamam abi sakin ol ya onlar bişeyden anlamayan adamları koyuyorlar destek hattına bizburda harcanıyoz işteİşte bak cevabı kendin verdin, 'cihazınız desteklemiyor demişler' manyak mı bunlar böyle bir cevap veriyorlar. Sanki elindeki cihaz başka bir model (sinirlendim)
Gıram bilgileri yok bunların Serdar, bu kadar olur yahu. Daha önce symbian kullanırken de kaç defa şahit oldum böyle durumlara.
abi onlar ya başından atıyolar yada tam bilgisizler valla ya
bende anlamadım zaten tamm sağolun deyip kapattım yüzüne ama sorunumu hala çözemedim bileniniz varsa bi çözüm önerisi iyi olurdu flash atcamda bisürü şey yüklü olunca hiç gözüm yemiyor
- - - Eklendi - - -
tamam abi sakin ol ya onlar bişeyden anlamayan adamları koyuyorlar destek hattına bizburda harcanıyoz işte
yedek zaten aldım ama hepsini tekrar internetten indirip öyle kuruyormuş hiç uğraşasım yok zaten porticoyu direk flashlıcam o gelene kadar böyle devamGıram bilgileri yok bunların Serdar, bu kadar olur yahu. Daha önce symbian kullanırken de kaç defa şahit oldum böyle durumlara.
- - - Eklendi - - -
sakinleştim kardeşim eyvallah, Ali skydrive yedek al telefonu öyle flashla daha sonra hesabını tanımladığında uyg.otomatik tekrar yükleniyor.
yedek zaten aldım ama hepsini tekrar internetten indirip öyle kuruyormuş hiç uğraşasım yok zaten porticoyu direk flashlıcam o gelene kadar böyle devam
bende porticoyu bekleyecem işte tekrar tekrar uğraşmaya gerek yok
evet aynen öyle kardeşim tekrar kurulum yapıyor.
Gıram bilgileri yok bunların Serdar, bu kadar olur yahu. Daha önce symbian kullanırken de kaç defa şahit oldum böyle durumlara.
- - - Eklendi - - -
sakinleştim kardeşim eyvallah, Ali skydrive yedek al telefonu öyle flashla daha sonra hesabını tanımladığında uyg.otomatik tekrar yükleniyor.
bende porticoyu bekleyecem işte tekrar tekrar uğraşmaya gerek yok
bende çok şahit oldum abi çok haklısın
ali abi bilgilerini nerden ediniyor bilmiyorum ama adam king ya
Fiber hatlar
%99 yoktur ama ne farkeder ki sanki hic ingilizce lumia kullanmadin
Bugün "Aksesuarlar" diye bir güncelleme geldi bilginiz olsun.
bugunku aksesuar guncellemelerini yapanlar bir kontrol etsin bakalim kilit ekrani ayarlarinda bir degişiklik var mi yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?