bulutsuzgece
Üye
o yok hala abi..
- - - Eklendi - - -
hatta kaç gündür hep bi günceleme olmasına alıştım, bu sabah kalkınca baktım hiç güncelleme yok. bozuldum :/ .. alışkanlık yaptı güncelleme yapma
sana toptan gelmiş abi
Bende bu sabah mağaza simgesinde 22 tane güncelleme vardı
Tabi pek çoğu bende yüklü olan uygulama ve oyunların güncellemesi. (20 tane)
2 tanesi ise Nokia'nın... (Ses ve Erişim Noktası)
Telefon güncellemeye doydu bugün
Ekran+Dokunma hala piyasada yok? Sizde var mı?
bana niye gelmiyor bu uygulamaların felan güncellemesi hep kendim elimle yapıyorum ne ayarı yapmam gerek bilen birisi varmı
bana niye gelmiyor bu uygulamaların felan güncellemesi hep kendim elimle yapıyorum ne ayarı yapmam gerek bilen birisi varmı
Arkadaşlar ben Bi kere ekran ve dokunma diye bir güncelleme yapmıştım bu ikinci değilse
şimdi yenisimi geldi yani
şimdi geldi güncellemeler bana, ekran+dokunma güncellemesi o geçen yaptığımız kardeşim.
Hayır o önceki yaptığın güncelleme diye söyledim ikincisi yok yani...
şimdi yenisimi geldi yani
Beyler karışık mı dağıtıyorlar ya
Sent from my Lumia 920 using Board Express
Sen o yetkililere bakma kardeşim her biri başka bir şey söylüyor.nokia yetkilileri hekese aynı anda gelmiyor demişti
öyle ama bu dedikleri doğru galibaSen o yetkililere bakma kardeşim her biri başka bir şey söylüyor.
İşte bak cevabı kendin verdin, 'cihazınız desteklemiyor demişler' manyak mı bunlar böyle bir cevap veriyorlar. Sanki elindeki cihaz başka bir model (sinirlendim)öyle ama bu dedikleri doğru galibabenim telefonda mix radyoda sıkıntı var nokia müzikte görünmüyor kaldırıp yeniden yüklüyorum açınca bi görünüp yine gidiyor nokiaya sordum cihazınız mix radyoyu desteklemiyor dedi sanki destekleyen başka bi model varmış gibi
İşte bak cevabı kendin verdin, 'cihazınız desteklemiyor demişler' manyak mı bunlar böyle bir cevap veriyorlar. Sanki elindeki cihaz başka bir model (sinirlendim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?