özgür kardeşime katılıyorum. Bir sene boyunca güncelleme gelmese uykuma zararı olmaz özgür mü:hmmm
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi hrnblt' Alıntı: özgür kardeşime katılıyorum. Bir sene boyunca güncelleme gelmese uykuma zararı olmaz Genişletmek için tıkla ... özgür mü
hrnblt' Alıntı: özgür kardeşime katılıyorum. Bir sene boyunca güncelleme gelmese uykuma zararı olmaz Genişletmek için tıkla ... özgür mü
yasirtaha Üye Pardon ben özgür sandım arkadsşı - - - Eklendi - - - Lumiasan yazıyorum yakınlaştırmadan bakınnca özgür. Sandım
Pardon ben özgür sandım arkadsşı - - - Eklendi - - - Lumiasan yazıyorum yakınlaştırmadan bakınnca özgür. Sandım
bulutsuzgece Üye hrnblt' Alıntı: özgür kardeşime katılıyorum. Bir sene boyunca güncelleme gelmese uykuma zararı olmaz Genişletmek için tıkla ... Özgür Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Board Express
hrnblt' Alıntı: özgür kardeşime katılıyorum. Bir sene boyunca güncelleme gelmese uykuma zararı olmaz Genişletmek için tıkla ... Özgür Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Board Express
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: işte onemli olan da bu zaten. Cihazlar yeni cikti sorunlar tabi ki olucaktir ama cozulemeyen kronik sorunlar yok. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi, şuan için şu sorun var diyebileceğim hiç bir şey yok. - - - Eklendi - - - hrnblt' Alıntı: özgür kardeşime katılıyorum. Bir sene boyunca güncelleme gelmese uykuma zararı olmaz Genişletmek için tıkla ... Orçun, Özgür, Gökçen hepsi olur farketmez.
papakudioflu' Alıntı: işte onemli olan da bu zaten. Cihazlar yeni cikti sorunlar tabi ki olucaktir ama cozulemeyen kronik sorunlar yok. Genişletmek için tıkla ... Aynen abi, şuan için şu sorun var diyebileceğim hiç bir şey yok. - - - Eklendi - - - hrnblt' Alıntı: özgür kardeşime katılıyorum. Bir sene boyunca güncelleme gelmese uykuma zararı olmaz Genişletmek için tıkla ... Orçun, Özgür, Gökçen hepsi olur farketmez.