Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WP8 GDR2 SDK yayınlandı
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
WP8 GDR2 SDK yayınlandı
Microsoft Windows Phone8 GDR2 güncellemesiyle birlikte SDK'yı da güncelledi. Yeni apilerin verildigi SDK'yı aşagıdaki linkten indirebilirsiniz.
fakat ogrenebildiklerimizi soylemiştim. Cagri ve sms engelleme uygulamalari icin gereken apiler saglanmiş.
dilmenibrahim
Üye
Daha sonra güncellemer geldiğinde buda gelecekmi
kesasd
Üye
Sanırım SDK üzerinde değilde Emulatorler üzerinde yenilikler getiriyor. SDK üzerindeki güncelleştirmeleri farklı bir paketle veya SDK içerisinden güncellemeyle veriyorlar.
Sanırım SDK üzerinde değilde Emulatorler üzerinde yenilikler getiriyor. SDK üzerindeki güncelleştirmeleri farklı bir paketle veya SDK içerisinden güncellemeyle veriyorlar.
Yeni API'ler de getiriyor. (Arama engelleme, mesaj engelleme vs)
Sizden de en yakın zamanda bir blacklist uygulaması bekliyoruz yeni SDK ile
kesasd
Üye
@bulutsuzgece, az önce kurulum yaptım. Dediğim gibi mevcut tüm emulatorlere ek olarak 4 adet yeni emulator eklenmiş. Herhangi bir sms veya arama filtreleme apisine rastlamadım. Farklı bir pakette sunacaklardır.
@bulutsuzgece, az önce kurulum yaptım. Dediğim gibi mevcut tüm emulatorlere ek olarak 4 adet yeni emulator eklenmiş. Herhangi bir sms veya arama filtreleme apisine rastlamadım. Farklı bir pakette sunacaklardır.
Evet haklısınız, ben de şimdi detaylarına baktım.
Şimdilik yalnızca emülatörlere güncelleme gelmiş.
Henüz tüm ülkelere "GDR2 güncellemesi" verilmediği için developerlara da yeni apileri açmamış olabilirler.
Muhtemelen GDR2+Amber güncellemesi de dağıtıldıktan sonra, diğer şeyleri ek paketle kullanıma açacaklar.