Hiçbir program arkadaşım. Microsoft'un Windows Phone uygulaması var ancak Windows 7 ve 8'e veriyor desteğini. Win XP'de Windows Gezgini ile dosyalarını kopyalayacaksın bilgisayar-cihaz arasında. Telefonunu bağla Bilgisayarım'a gir orada Windows Phone logosu çıkacak. O senin cihazın. Başka yol yok.
kardeş geldi ama gezgin arıyor öyle bekledim yarım saat bir şey olmadı RM-821 yazdı ama aygıtı bulamadı
aygıt sürüm yükleme felan bişiler diyor. Rm-821 yazıyor ama 30 dk bekledim bi değişiklik olmadı
Bilgisayarım'a gir, orada C:, D:, E: v.b gibi sürücülerin olduğu yerde WindowsPhone diye flaş disk sürücüsü olarak görürsün.
aygıt sürüm yükleme felan bişiler diyor. Rm-821 yazıyor ama 30 dk bekledim bi değişiklik olmadı
görüyorum ama içine dosya vs atamıyorum içindede hiç bir şey görünmüyor bomboş
pc'de yonetici olarak mi misafir olarak mi oturum aciyorsun.
usb portunu degiştir başka bir yere tak kabloyu. Normalde arkadaşlarin da soyledigi gibi gorebilmen gerekiyor. Bir de telefon kilitli olmasin takarken.yönetici hesaptayım alikemal abi
bence telefon kilitliyken takıyorsundur

Haklısın telefonun kilit kodunu yazdım açıldı. Yani xp dede takçalıştırla görüyor direk depolama modunda telefonumu seviyorum yaaaa lanet ossun![]()

Haklısın telefonun kilit kodunu yazdım açıldı. Yani xp dede takçalıştırla görüyor direk depolama modunda telefonumu seviyorum yaaaa lanet ossun![]()

bence telefon kilitliyken takıyorsundur

zeki adamsın vesselam![]()
sayfanin başindaki mesajimdan kopya cekmiş
biz decil miyiz yanisayfanin başindaki mesajimdan kopya cekmiş
![]()
abi senin yazdığının yanında başka şeylerde yazıyordu baktımki dikkat etmemeişler bende yazayım dedim