Wp8 Cihazı Xp Yüklü Pcye Bağlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Wp8 Cihazı Xp Yüklü Pcye Bağlama
selam arkadaşlar benim nokia lumia 920 mi xp yüklü pcye bağlamak için hangi program gerekiyor ? Zune diye bir program var ama wp8 de oluyor mu bilmiyorum bi bilgi veriri misiniz? Konuyu aradım bulamadım.

PureFood

PureFood

Üye
Hiçbir program arkadaşım. Microsoft'un Windows Phone uygulaması var ancak Windows 7 ve 8'e veriyor desteğini. Win XP'de Windows Gezgini ile dosyalarını kopyalayacaksın bilgisayar-cihaz arasında. Telefonunu bağla Bilgisayarım'a gir orada Windows Phone logosu çıkacak. O senin cihazın. Başka yol yok.

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir program arkadaşım. Microsoft'un Windows Phone uygulaması var ancak Windows 7 ve 8'e veriyor desteğini. Win XP'de Windows Gezgini ile dosyalarını kopyalayacaksın bilgisayar-cihaz arasında. Telefonunu bağla Bilgisayarım'a gir orada Windows Phone logosu çıkacak. O senin cihazın. Başka yol yok.

kardeş geldi ama gezgin arıyor öyle bekledim yarım saat bir şey olmadı RM-821 yazdı ama aygıtı bulamadı

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
aygıt sürüm yükleme felan bişiler diyor. Rm-821 yazıyor ama 30 dk bekledim bi değişiklik olmadı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
aygıt sürüm yükleme felan bişiler diyor. Rm-821 yazıyor ama 30 dk bekledim bi değişiklik olmadı

Bilgisayarım'a gir, orada C:, D:, E: v.b gibi sürücülerin olduğu yerde WindowsPhone diye flaş disk sürücüsü olarak görürsün.

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi

Bilgisayarım'a gir, orada C:, D:, E: v.b gibi sürücülerin olduğu yerde WindowsPhone diye flaş disk sürücüsü olarak görürsün.

görüyorum ama içine dosya vs atamıyorum içindede hiç bir şey görünmüyor bomboş

PureFood

PureFood

Üye

Evet, yüklenmiyor bende denedim. Sadece Windows Gezgini ile mümkün dosya taşıma kopyalama.

- - - Eklendi - - -

görüyorum ama içine dosya vs atamıyorum içindede hiç bir şey görünmüyor bomboş

Başka bi USB girişine tak olmamalı şu anda önümdeki makina xp kablo bağlı sorunsuz görüyorum telefonun içini.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pc'de yonetici olarak mi misafir olarak mi oturum aciyorsun.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yönetici hesaptayım alikemal abi
usb portunu degiştir başka bir yere tak kabloyu. Normalde arkadaşlarin da soyledigi gibi gorebilmen gerekiyor. Bir de telefon kilitli olmasin takarken.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer hiçbiri olmazsa, şu "dosya gizleyen" trojanlardan da bulaşmış olabilir.
Bir ihtimal... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ecel54

ecel54

Üye
bence telefon kilitliyken takıyorsundur

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
bence telefon kilitliyken takıyorsundur

Haklısın telefonun kilit kodunu yazdım açıldı. Yani xp dede takçalıştırla görüyor direk depolama modunda telefonumu seviyorum yaaaa lanet ossun :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haklısın telefonun kilit kodunu yazdım açıldı. Yani xp dede takçalıştırla görüyor direk depolama modunda telefonumu seviyorum yaaaa lanet ossun :d:

bizi de sabahtan beri ugraştiriyorsun.sayfanin başindaki mesajimi gormedin heralde:D

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın ya unutmuşum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt