StartTheGame
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam dalga geçmeyin yaŞifremi unuttum deyince telefona mesaj atıyorlar diye biliyorum.
Microsoft hesabı şifresi sandım. Telefon şifresi mi dediğiniz?Hocam dalga geçmeyin yaO kadar işim aksadı canım yanıyo dalga geçme hocam lütfen
Evet kilit ekranı şifresiMicrosoft hesabı şifresi sandım. Telefon şifresi mi dediğiniz?
Peki lumia software recovery tools ile flash atınca bilgi kaybına uğrar mıyım abi çok sağol geri dönüşün içinKilit ekranı koruması kullanıcının verilerini koruma amaçlı olduğu için Microsoft Live desteği yardımcı olamaz. Burada üç tane çözüm yolu var. Birincisi şifreyi hatırlamak. Bu verilerinizi kurtarmanın tek yolu. İkincisi hard format atarak cihaz sıfırlama. Sonuncusu ise Lumia Software Recovery Tools ile flash atmak. Bunlar dışında kilit ekranı şifresini aşmanın başka bir yolu yok. Fazla güvenlik bazen böyle başınıza iş açabilir malesef.
Bu arada beş kere yanlış şifre girerseniz sonraki denemelerde doğru şifreyi de girseniz 24 saat geçmeden açılmaz. O yüzden beş yanlış şifre girdikten sonra 24 saat beklemeniz gerekir.
Kesinlikle, tüm verileriniz silinir. Yedekleme açıksa Microsoft hesabını tanımladıktan sonra yedeği geri yükleyerek verilerinizi kurtarırsınız. Bu durumda tek kaybınız bazı oyun saveleriniz olur.Peki lumia software recovery tools ile flash atınca bilgi kaybına uğrar mıyım abi çok sağol geri dönüşün için
Maalesef yedek kapalıydı hatırladığım kadarıyla neyse abi çok sağolasın yardımların için ben o zaman hard reseti atıyorumKesinlikle, tüm verileriniz silinir. Yedekleme açıksa Microsoft hesabını tanımladıktan sonra yedeği geri yükleyerek verilerinizi kurtarırsınız. Bu durumda tek kaybınız bazı oyun saveleriniz olur.
Kilit ekranı koruması kullanıcının verilerini koruma amaçlı olduğu için Microsoft Live desteği yardımcı olamaz. Burada üç tane çözüm yolu var. Birincisi şifreyi hatırlamak. Bu verilerinizi kurtarmanın tek yolu. İkincisi hard format atarak cihaz sıfırlama. Sonuncusu ise Lumia Software Recovery Tools ile flash atmak. Bunlar dışında kilit ekranı şifresini aşmanın başka bir yolu yok. Fazla güvenlik bazen böyle başınıza iş açabilir malesef.
Bu arada beş kere yanlış şifre girerseniz sonraki denemelerde doğru şifreyi de girseniz 24 saat geçmeden açılmaz. O yüzden beş yanlış şifre girdikten sonra 24 saat beklemeniz gerekir.
Maalesef yedek kapalıydı hatırladığım kadarıyla neyse abi çok sağolasın yardımların için ben o zaman hard reseti atıyorumYapacak bişey yok abi çok sağol son bi şifre var aklımda onuda deneyip atıyorum cidden çok sağol abi
telefona hard resette atamıyorum oda ilginç
Maalesef yedek kapalıydı hatırladığım kadarıyla neyse abi çok sağolasın yardımların için ben o zaman hard reseti atıyorumYapacak bişey yok abi çok sağol son bi şifre var aklımda onuda deneyip atıyorum cidden çok sağol abi
telefona hard resette atamıyorum oda ilginç
Microsoft hesabını hiçbir kayıp yani satın alma ve uygulamalarım kaybı olmadan rahatça değiştirebilir miyim
Maalesef..Microsoft hesabını hiçbir kayıp yani satın alma ve uygulamalarım kaybı olmadan rahatça değiştirebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?