bu kadar hızlı hittiğine göre 155 olan güncelleme% 53 oldu
Facebook olmasa da kayıt ediyor hocamfacebook a bağlarsan kayblmuyor ben evde pc den dışarda cepten oynuyrum veriler eşitleniyr hatta bana soruyor cloud verisiyle yerel veri birbirini tutmuyor hangisi sensin diyor.
mesela ben facebook kullanmıyorum ama oyunu sildim diyelim tekrar yüklediğimde söylediğin gibi soruyor bana 
hımmm bilmiyordum kardeşim çk teşekkürler ha bire face ye bağlıcam die netim gidiyordu eyvallah.Facebook olmasa da kayıt ediyor hocammesela ben facebook kullanmıyorum ama oyunu sildim diyelim tekrar yüklediğimde söylediğin gibi soruyor bana
![]()
İyi yapmışsın baya, ben 4.4 milyonu geçemedimBenim silmek istemediğim oyun Subway Surfers, 7.3 milyon yaptım, çok değil ama arkadaşlarım arasında birinci olduğum için bir anda her şey gitsin istemiyorum. O yüzden güncelleme yaparsam silmek istemem onu![]()

Ne tür bir problemi var.ali kemal abi benim wifida problem vardı en son . Geçen dev i yapamamıştım evdekinde. Bunun için bir çözüm var mı
hayır güncellemeyi wifi ile yapabilirsin sadece.şebeke üzerinden indirebiliyor muyuz?