valla 620den ustun olduğu kesin, özellikle şarj konusundaBence kullandım ama beni çok da tatmin etti diyemiyorum. Sadece ekran büyük. 920'm ile kıyas bile edemedim. Yani ı kadar da özel bir cihaz değil.
Nasıl erken kalkmıyalım işi olanlar okulu olanlar bu arada yarın pazartesi denildiğinde 2. sevilen söz olur güncelleme .Uyku veren ne varsa yiyip içip yatın yoksa
Güncelleme beklerken konu nerden nereye gidiyor belli değil
Sabah da biraz geç kalkın ki güncellemeye az zaman kalsın.
Zaten haftanı n en sıkıntılı günü olduğu için duygu patlaması yaşamayın iyi geceler![]()
. .
.Vallahi dünyanın en büyük havaalanı ülkemizde yapılıyor kimsenin ruhu duymuyor güncelleme için resmen seferberlik var hayırlısı umarım
Arkadaşım sende ateşe körükle gitme yakızmayın ama bence yarın gelmeyecek bir süre daha bekletecekler diye düşünüyorum![]()

aynen dediğin gibi olur arkadaşım yaYarın gelmezse güncelleme burada 8,5 şiddetinde deprem olur
Türksat 3A ile gönderildi.

söz konusu wp ve güncelleme olunca insan bir kez daha düşünmüyor değilArkadaşım sende ateşe körükle gitme ya![]()

Malesef microsoft sadece bizimle batabilseydi çoktan batırmıştıkyarın gelmezse Microsoft kendi kuyusunu kendisi kazmış olur.
da Malesef yapcak bişe yokgüncelArkadaşlar heyecan yapmayın ama şuan güncelleme kontrolü yaptım, epey uzun sürdü ve hata verdi. Ekran da şu yazıyor: "Şuanda güncellemeleri kontrol edemiyoruz. (80072efd)" Bir daha deneyeceğim.