Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Aklımdayken sorayım ben gdr3 ü geliştirici hesabıyla yüklemiştim sonra telefonu falan sıfırladım şu an da da hiç bişey yapmadım geliştirici sürümüne geçmek için ama hala geliştirici olarak gözüküyordur demi benim telefon güncellemeyi yarın almak için ek bişey yapmayacağım yani dem?

Uygulamayı yükleyip hesabını etkinleştirdiysen alabilirsin.

metrix355

metrix355

Üye
Vay be birgün pazartesiyi bu kadar bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi haftanın en sevmediğim günü :))

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, emz ve Rainesto
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kafayı Lumia Kullanıcıları Kulübü veya Bilgi ve Sorunları Paylaşalım konusunda dağıtırsanız çok iyi olur.
Yoksa bu konuda hepten dağılacak.
Çok fazla dağılmaz özgür,dağılsa bile yarın aksam güncelleme geldiğinde yine toparlanır:)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yemin ediyorm sabırsızlıktan öleceğim :D :D :D Beklemekten çok sıkıldım 1 gün kaldı yaaaaa 1 gün ama geçmek bilmiyor offff.
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur :/

beats

beats

Üye
Bu arada mobil ofis uygumasında WP diğer OS'lere göre avantajdaymış, biraz daha gelişse iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Rainesto ve zbahadir
hookword

hookword

Üye
Ofiste de geri kalsaydı bari zaten ofis uygulamaları pardon Office uygulaması ms nin tekelinde

zbahadir

Üye
Geleceği söylenen özellikler zaten MS tarafından resmi olarak gelecek denmedi. Yarın söylenen özelliklerin yarısı konmasa kimse neden koymadın diyemez. Sonuçta Preview sürüm beta bile değil yani nihayi sürüm tamamen farklı olacak.

Preview, tanıtım sürümü
Update 1, beta sürümü
Update 2, final sürüm

şeklinde devam edeceğini düşünüyorum. eklenmesi düşünülen bütün özellikler bu nihayi yani Update 2 sürümünde olacaktır büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu hafta gelecek denmiş arkadaşlar, yarın değil kendinizi yarına şartlamayın :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve marslin
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
early this week demek en geç salı demek oluyor..çarşamba hafta ortası oluyor ;) sıkıntı yok yani

TurboCall

TurboCall

Üye
Olamaz ya valla herkes cihazı satar.

hookword

hookword

Üye
Yok estağfurullah sadece iyimser düşün diye söyledim :)

gülücük koymayı unutunca kızmış gibi olmuş size de, özür diliyorum bunun için.
Konuyu takip ederken görmüşsünüzdür herkes bir yerde patladı. Ben de bu otg işine patladım. Ben 5730 da bile altyazılı film izlerdim o derece hastasıyım bu otg de beni çileden çıkardı. Hani beta da gelmez kimse bir şey diyemez de finalde de yok. Bu olmadı işte

Heimdalll

Heimdalll

Üye
açıkçası ben yarın beklemiyorum

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
gülücük koymayı unutunca kızmış gibi olmuş size de, özür diliyorum bunun için.
Konuyu takip ederken görmüşsünüzdür herkes bir yerde patladı. Ben de bu otg işine patladım. Ben 5730 da bile altyazılı film izlerdim o derece hastasıyım bu otg de beni çileden çıkardı. Hani beta da gelmez kimse bir şey diyemez de finalde de yok. Bu olmadı işte

Finalde olmaması bana da çok garip geldi . Ama şikayet etmemeye çalışıyorum . Çünkü şikayet edecek çok fazla şey var . Canımızı sıkmaya değmez .

• Beğen
Tepkiler: hookword
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Geç kaldım ve yeni gelişmeler var sanırım. Tabi bunlara gelişme denirse.
Anladığım kadarıyla Dosya yöneticisi ve OTG desteği 8.1 beta ve final sürümde yer almayacak.
Buildde tanıtılan kilit ekranı ise sadece beta da yer almayacak. Doğru muyum ?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yarın alacağız kim ne derse desin :)

TurboCall

TurboCall

Üye
14 kesin dendi the verge ve tom warren tarafından ama ya.Sonunda nawzil de 14ünde geleceğini kabul etti nawzile güvenmeyin.

Üst Alt