ahbe ! hayalımdekı telefon 930 : ) gelir fiyatları dusunce alırım : )Arada kaynadıBu arada 930 incelemesinde 8.1 için olası facebook uygulaması göründü .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
işe yarar tek bir bilgi gelmez oldu forum sessizliğe gömüldü resmen hiç hoşuma gitmiyor![]()

en çok satan olurken ?
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Yanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.14 nisanda saat kaçta gelicek direk 00:01 de gelecekse o gece uyumama yüklerim o güncellemeyi![]()
gelsin artıkYanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.

Bunu ben hiç bilmiyorum?arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 8.1 resmi tanıtımı yapılmadan önce bir videoda note 3 olan kalemle tıklamada bazı kısa yolları gibi bizede yuvarlak şekilde bir bölüm gelecekti video vardı ancak şuan tam hatırlamıyorum ana menüde veya programlarda olursak olalım gözükecek tarzda bir şey yanlış mı hatırlıyorum böyle bir şey yalan mı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.
yarın gelme ihtimali yok mu?Evet saat farkından dolayı muhtemelen 16:00-20:00 aralığında bize gelecek.
maalesef yok kardeşim dua edelim de dahada sarkmasın 14 üne odaklandık artıkyarın gelme ihtimali yok mu?
Seninle alakası yok İnstagram bu akşam üzeri tüm dünyada çöktüBugün ilk defa instagram da sorun yaşadım..fotoğraf paylaştıktan sonra kapattım.tekrar açtığımda kullanıcı adı şifre ekranı geldi..halbuki çıkış yapmamıştım..neden olmuş olabilir?
Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi