Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
eğer p.tesi gelirse güncelleme yapmam salı günü yaparım heyecan devam etsin diye...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
5940 olsun bizim olsun :bleh:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Geldiği gibi yaparım sırf o yüzden akk'yi geçmedim :D

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 8.1 resmi tanıtımı yapılmadan önce bir videoda note 3 olan kalemle tıklamada bazı kısa yolları gibi bizede yuvarlak şekilde bir bölüm gelecekti video vardı ancak şuan tam hatırlamıyorum ana menüde veya programlarda olursak olalım gözükecek tarzda bir şey yanlış mı hatırlıyorum böyle bir şey yalan mı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arada kaynadı :) Bu arada 930 incelemesinde 8.1 için olası facebook uygulaması göründü .

ahbe ! hayalımdekı telefon 930 : ) gelir fiyatları dusunce alırım : )

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
işe yarar tek bir bilgi gelmez oldu forum sessizliğe gömüldü resmen hiç hoşuma gitmiyor :(

kamil5028347

kamil5028347

Üye
luckysleven

luckysleven

Üye
en çok satan olurken ?

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

En çok satması onlar için çok önemli olmasını gerektirmez ki hocam .. Adamlar çok sattık çok kazandık bitti gitti şimdi diğer modelleri satalım derler .. Sen olsan öyle demez misin ? 520 nin 8.1 güncellemesini kısıtlama olmadan alması Ms in gövde gösterisidir bana göre .. 520 de aynı güncellemeyi alıyor 1520 de : )

• Beğen
Tepkiler: KenanK
sekajmer

sekajmer

Üye

• Beğen
Tepkiler: emz, kursat99, kaygisiz43 ve 12 diğerleri
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
mod lar yok ortada @papakudioflu en başından 8.1 kullandığından heyecan yapmıyor @bulutsuzgece abiyi de kilitlemeler dışında göremez olduk noluyor yawwwwww :sinir

• Beğen
Tepkiler: emz
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler sakin olun normal site havası siz çok hızlısınız : =)

...decode...

...decode...

Üye
benim merak ettiğim küçük bir konu var. şu zil sesi yapmak için telefonu bilgisayara bağlamak gerekiyordu ya, 8.1 ile müziklerimizi direkt olarak zil sesi yapabilecek miyiz bilgisayara gerek kalmadan?

• Beğen
Tepkiler: skynet
kahraman333333

kahraman333333

Üye
14 nisanda saat kaçta gelicek direk 00:01 de gelecekse o gece uyumama yüklerim o güncellemeyi :ehe

Bay H

Bay H

Üye
14 nisanda saat kaçta gelicek direk 00:01 de gelecekse o gece uyumama yüklerim o güncellemeyi :ehe
Yanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam tüm dünyada aynı anda kullanılabilir olacak diye bir açıklama yapılmıştı bundan ötürü Türkiye de 16.00-20.00 arası gelebilir.
gelsin artık :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam 8.1 resmi tanıtımı yapılmadan önce bir videoda note 3 olan kalemle tıklamada bazı kısa yolları gibi bizede yuvarlak şekilde bir bölüm gelecekti video vardı ancak şuan tam hatırlamıyorum ana menüde veya programlarda olursak olalım gözükecek tarzda bir şey yanlış mı hatırlıyorum böyle bir şey yalan mı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bunu ben hiç bilmiyorum?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Evet saat farkından dolayı muhtemelen 16:00-20:00 aralığında bize gelecek.

• Beğen
Tepkiler: emz, Bay H ve Dexter Morgan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugün ilk defa instagram da sorun yaşadım..fotoğraf paylaştıktan sonra kapattım.tekrar açtığımda kullanıcı adı şifre ekranı geldi..halbuki çıkış yapmamıştım..neden olmuş olabilir?

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
Seninle alakası yok İnstagram bu akşam üzeri tüm dünyada çöktü

Üst Alt