Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Abi Nokia yazısını ellemeseler keşke.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
Dejavuex

Dejavuex

Üye
allahım sana geliyorum facebook 8.1 diyorlar ya..gel ulan pazartesi gel..

8.1 i bekliyorlar bence..başka türlü düşünemiyorum..belki sesli arama özelliğini de ekleyip öyle sunarlar

Şaka maka cidden bişey kalmadı whatsappın güncellemesi için ama dediğin gibi 8.1 bekliyolardır ama inşallah tam sürümü beklemezler yoksa yakarım ulennnnnn :seytan6::seytan6::seytan6:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ademoz05

ademoz05

Üye
2 nisanda gelecekti ne güzel yaktılar bizi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar şimdi şu arama tuşu var ya büyüteç gibi sağ tarafta ben onu cok sık kullanıyorum bu tuş yerine farklı şeyler atayabilicek miyiz? Ve birde şu bildirim ışığından hala bi haber yok dimi microsoft simgesi üzerinde vs. ?

anlamak istemiyor musunuz ? Bildirim ışığı gelecekse tüm telefonlara gelmek zorunda eksiltilecek bir özellik değil. Lumia 520'de Windows tuşlarında ışık yok, yani gelmeyecek.

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
2 nisanda gelecekti ne güzel yaktılar bizi

Dimi be nisanın ilk günleriydi :D :D Şimdi oldu 12 nisan az kaldı az :D acayip sabırsızım :P
anlamak istemiyor musunuz ? Bildirim ışığı gelecekse tüm telefonlara gelmek zorunda eksiltilecek bir özellik değil. Lumia 520'de Windows tuşlarında ışık yok, yani gelmeyecek.

Yahu 3.kolonda 4.5 üzeri cihazlara gelicek dendi önce sonradan bütün cihazları kapsadı 520'de yok diye hiç bir lumia cihaza koymayacaklar diye bir kanun mu var ? YOK.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bugün ilk defa instagram da sorun yaşadım..fotoğraf paylaştıktan sonra kapattım.tekrar açtığımda kullanıcı adı şifre ekranı geldi..halbuki çıkış yapmamıştım..neden olmuş olabilir?

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dimi be nisanın ilk günleriydi :D :D Şimdi oldu 12 nisan az kaldı az :D acayip sabırsızım :P

Yahu 3.kolonda 4.5 üzeri cihazlara gelicek dendi önce sonradan bütün cihazları kapsadı 520'de yok diye hiç bir lumia cihaza koymayacaklar diye bir kanun mu var ? YOK.

oyl bir kanun yok fakat blackberryde hangi telefonda bildirim ışığı yok ? Ben gelmeyeceğinden eminim, gelirse de bir dahada yorum yapmam böyle bilinsin.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
oyl bir kanun yok fakat blackberryde hangi telefonda bildirim ışığı yok ? Ben gelmeyeceğinden eminim, gelirse de bir dahada yorum yapmam böyle bilinsin.

bu sayfayı kısa yollara ekledim sırf bu yorumunuz için :)

zaakaan

zaakaan

Üye
Bildirim ışığı değil de keşke onun yerine tüm cihazları kapsayabilecek şekilde ekran koruyucu gelseydi. Açıkçası mesaj geldiğini ekranda boruların dolanmasıyla öğrenmek çok hoş olurdu benim açımdan, hem nostalji olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: emz
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bildirim ışığı değil de keşke onun yerine tüm cihazları kapsayabilecek şekilde ekran koruyucu gelseydi. Açıkçası mesaj geldiğini ekranda boruların dolanmasıyla öğrenmek çok hoş olurdu benim açımdan, hem nostalji olurdu :D

Şarjı çok feci tüketebilir bence :D
demek ki bir bildiği var arkadaşın o kadar emin bu güncelleme ile olmasa nokıa sonra kendisi halleder

Birşey bilindiğinden değil sadece şu mantıkla düşünüyor ;

520'de olmadığı için Microsoft hiç bir cihaza vermez.Yanlış bence verebilir hiç belli olmaz 520 almaz o ayrı birşey her cihaz herşeyi alıcak diye bir yasa yok sanırım bazı özellikler kısıtlanmalı ki ileri cihazlar satılsın şöylede yapabilir.
925 üzeri veya 1020 üzeri cihazlara verir örnek sadece tabi ki veya 1gb üzeri cihazlar alır gibi gibi gibi bir cok teori üretilebilir.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şarjı çok feci tüketebilir bence :D

Birşey bilindiğinden değil sadece şu mantıkla düşünüyor ;

520'de olmadığı için Microsoft hiç bir cihaza vermez.Yanlış bence verebilir hiç belli olmaz 520 almaz o ayrı birşey her cihaz herşeyi alıcak diye bir yasa yok sanırım bazı özellikler kısıtlanmalı ki ileri cihazlar satılsın şöylede yapabilir.
925 üzeri veya 1020 üzeri cihazlara verir örnek sadece tabi ki veya 1gb üzeri cihazlar alır gibi gibi gibi bir cok teori üretilebilir.
yine de olurda gelirse die elimde tape bulunsun :kop:

luckysleven

luckysleven

Üye
Bildirim ışığı gelmiyorsa bunun sebebi bence 520 de ışıklandırma olmaması değildir .. Şahsen 520nin Ms in umrunda olduğunu pek sanmıyorum: )

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Arkadaşlar şimdi şu arama tuşu var ya büyüteç gibi sağ tarafta ben onu cok sık kullanıyorum bu tuş yerine farklı şeyler atayabilicek miyiz? Ve birde şu bildirim ışığından hala bi haber yok dimi microsoft simgesi üzerinde vs. ?
işte o tuş cortanaya ait tabi bir sene sonra of ya bu kadar bekletilirmi şuanda Türkçe olarak kullanılabilse süper olurdu ve oldukçada müşteri kazanırdı

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Çok az kaldı çok :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bazı arkadaşların şu var mı bu var mı, bildirim aşağı kayarak mı vs. sorularını görüyorum. Konunun en başındaki ilk mesajda her şey liste halinde detaylı bir şekilde var arkadaşlar.

Kedidir kedi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bildirim ışığı gelmiyorsa bunun sebebi bence 520 de ışıklandırma olmaması değildir .. Şahsen 520nin Ms in umrunda olduğunu pek sanmıyorum: )

en çok satan olurken ?

• Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şaka maka akşam oldu, çerezimi çayımı alıp ailemle güzel Bi film izlersem yatma vakti gelir. Uyku ile çabucak sabah olur. Oldu mu sana Pazar. E pazar bu çabuk tükenir. Bu arada konuda şimdi 5939. mesajı yazmış oldum sanırım :)

Kedidir kedi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto

Üst Alt