ErenMSC
Üye
hadi canm8.1 güncellemesi 14 nisanda gelecek galiba ben öyle duydum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hadi canm8.1 güncellemesi 14 nisanda gelecek galiba ben öyle duydum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

allahım sana geliyorum facebook 8.1 diyorlar ya..gel ulan pazartesi gel..
8.1 i bekliyorlar bence..başka türlü düşünemiyorum..belki sesli arama özelliğini de ekleyip öyle sunarlar

Arkadaşlar şimdi şu arama tuşu var ya büyüteç gibi sağ tarafta ben onu cok sık kullanıyorum bu tuş yerine farklı şeyler atayabilicek miyiz? Ve birde şu bildirim ışığından hala bi haber yok dimi microsoft simgesi üzerinde vs. ?
2 nisanda gelecekti ne güzel yaktılar bizi
Şimdi oldu 12 nisan az kaldı az
acayip sabırsızım :P
anlamak istemiyor musunuz ? Bildirim ışığı gelecekse tüm telefonlara gelmek zorunda eksiltilecek bir özellik değil. Lumia 520'de Windows tuşlarında ışık yok, yani gelmeyecek.
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Dimi be nisanın ilk günleriydi![]()
Şimdi oldu 12 nisan az kaldı az
acayip sabırsızım :P
Yahu 3.kolonda 4.5 üzeri cihazlara gelicek dendi önce sonradan bütün cihazları kapsadı 520'de yok diye hiç bir lumia cihaza koymayacaklar diye bir kanun mu var ? YOK.
bu sayfayı kısa yollara ekledim sırf bu yorumunuz içinoyl bir kanun yok fakat blackberryde hangi telefonda bildirim ışığı yok ? Ben gelmeyeceğinden eminim, gelirse de bir dahada yorum yapmam böyle bilinsin.
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

demek ki bir bildiği var arkadaşın o kadar emin bu güncelleme ile olmasa nokıa sonra kendisi hallederbu sayfayı kısa yollara ekledim sırf bu yorumunuz için![]()
Bildirim ışığı değil de keşke onun yerine tüm cihazları kapsayabilecek şekilde ekran koruyucu gelseydi. Açıkçası mesaj geldiğini ekranda boruların dolanmasıyla öğrenmek çok hoş olurdu benim açımdan, hem nostalji olurdu![]()
demek ki bir bildiği var arkadaşın o kadar emin bu güncelleme ile olmasa nokıa sonra kendisi halleder
yine de olurda gelirse die elimde tape bulunsunŞarjı çok feci tüketebilir bence
Birşey bilindiğinden değil sadece şu mantıkla düşünüyor ;
520'de olmadığı için Microsoft hiç bir cihaza vermez.Yanlış bence verebilir hiç belli olmaz 520 almaz o ayrı birşey her cihaz herşeyi alıcak diye bir yasa yok sanırım bazı özellikler kısıtlanmalı ki ileri cihazlar satılsın şöylede yapabilir.
925 üzeri veya 1020 üzeri cihazlara verir örnek sadece tabi ki veya 1gb üzeri cihazlar alır gibi gibi gibi bir cok teori üretilebilir.

işte o tuş cortanaya ait tabi bir sene sonra of ya bu kadar bekletilirmi şuanda Türkçe olarak kullanılabilse süper olurdu ve oldukçada müşteri kazanırdıArkadaşlar şimdi şu arama tuşu var ya büyüteç gibi sağ tarafta ben onu cok sık kullanıyorum bu tuş yerine farklı şeyler atayabilicek miyiz? Ve birde şu bildirim ışığından hala bi haber yok dimi microsoft simgesi üzerinde vs. ?
Bildirim ışığı gelmiyorsa bunun sebebi bence 520 de ışıklandırma olmaması değildir .. Şahsen 520nin Ms in umrunda olduğunu pek sanmıyorum: )
keşke öyle birşey yapsalar ama şimdilik yokmesela mesaj geldi bildirimi aşağı çekerken mesajlar açılsa üstüne basmadan aşağı indirerek açsak