kamil5028347
Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi Youtubedan izleyemiyoruz nedir bu
Lumia 925 ile gönderildi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft İnteraktif Live Tile Demosu videosu Sızdırıldı. - MaxiCepabi Youtubedan izleyemiyoruz nedir bu
Lumia 925 ile gönderildi.
Aynen doğru görmüşsünüz. Ve muhtemelen Ekim-Aralık döneminde gelecek bir sonraki büyük güncellemede kullanmaya başlarız.Eleman telefonunu PC ekranına yaklaştırdı ve ekrandaki Live tile içindeki mesajlaşma bir anda telefona aktarıldı. Yanlış görmedim değil mi? Telefondan yazışmaya devam ediyor eleman. Peki bu aktarım nasıl yapılabiliyor??? Bu arada interaktif Live tile olayıda fenaymış![]()
Abi sadece windows 8 de olur bu değil mi ? O zaman yaza yeni bir pc ve lumia lazımAynen doğru görmüşsünüz. Ve muhtemelen Ekim-Aralık döneminde gelecek bir sonraki büyük güncellemede kullanmaya başlarız.

Yani hatta Windows 8.1 diyelim biz onaAbi sadece windows 8 de olur bu değil mi ? O zaman yaza yeni bir pc ve lumia lazım![]()

Yani hatta Windows 8.1 diyelim biz ona![]()
Sızıntılar çok azaldı ya 2 3 gün kaldı iyice sabırsızlaştım twitter facebookdan çok buraya bakıyorum![]()

Microsofta inat telefonu sattım![]()
Microsofta inat telefonu sattım![]()
hahahhaa.hayırdır saatlere beş kala
Çırak ile gönderildi
720, 500 TL![]()

Yok yok aynen Microsofta inatMicrosofa inat satmış Microsoft'a deyil
Benim 625'e 600 TL teklif Eden Var Ucuza Vermişin![]()

Adamlar 925i 700 TL ye satıyor Sıfırdan farksız sahibinden ilanlarında warDesene 820 yi 700 yl ye satarız 1gb ram i var deyip
Tost Makinası ile gönderildi.