Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
Size İyi Bir Haberim Var Joe Belfiore Tweet Attı Ve Gelecek Hafta Başı 4 Gün Sonra Güncellemenin Geleceğini Söyledi .:D.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Size İyi Bir Haberim Var Joe Belfiore Tweet Attı Ve Gelecek Hafta Başı 4 Gün Sonra Güncellemenin Geleceğini Söyledi .:D.
ya hiç gelmeseydi buna şükür inşallah bu hafta başı ayın ilk yarısı gibi olmaz..

ON9

ON9

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu güncellemeyi c.tesi akşamı verselerde bizlerde pazar günü rahat rahat karıştırsak ne olurdu sanki:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
üstad fava attığım bir yorumunu buradan ortaya atıp kaçıyorum ben :)

Asıl fav'a atılacak yorumu ben yapmışım dün öğle saatlerinde:

• Beğen
Tepkiler: ON9, ThunderblastX, PureFood ve 5 diğerleri
KenanK

KenanK

Üye

Bu arada yabancılarda hafta başı Sunday yani Pazardan başlıyor. Takivimlerin de falan hafta başı pazar diye geçiyor bize döndüğünde pzts olarak dönüyor. Pazar günüde gelebilme ihtimali var bence.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Günaydın dostum. Sen haberi geç görmüşsün. Deminden beri forum bu haberle çalkalanıyor :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: alasulumurat ve sekajmer
eyup ensar

eyup ensar

Üye
Arama görüntüsüne bakılırsa şebeke üzerinden görüntülü konuşma gelmeyecek :(

emz

emz

Üye

Bu arada yabancılarda hafta başı Sunday yani Pazardan başlıyor. Takivimlerin de falan hafta başı pazar diye geçiyor bize döndüğünde pzts olarak dönüyor. Pazar günüde gelebilme ihtimali var bence.

Birisi zaten karıştırmasa olmaz :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
8.10.12358 will most probably be the final OS version that will be released to Manufacturers and Developers on April 14.

8 Nisan itibariyle geliştirici ve üreticiler için Windows Phone 8.1 final sürümü numarası.

• Beğen
Tepkiler: KenanK, kamil5028347, beats ve 2 diğerleri

sefaturut

Üye
Ohh be sattım lumia 625i aldım 1320 yi 14 nisan gelmeden 3 kolonun tadını çıkarıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
hayırlı olsun

YkPkY

YkPkY

Üye
8.10.12358 will most probably be the final OS version that will be released to Manufacturers and Developers on April 14.

8 Nisan itibariyle geliştirici ve üreticiler için Windows Phone 8.1 final sürümü numarası.

hayırlı olsun o zaman :)

Çırak ile gönderildi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Pazar günü gelebilir. Abd'de hafta bası pazar

Ankesörlü Telefon ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: KenanK

Üst Alt