ya hiç gelmeseydi buna şükür inşallah bu hafta başı ayın ilk yarısı gibi olmaz..Size İyi Bir Haberim Var Joe Belfiore Tweet Attı Ve Gelecek Hafta Başı 4 Gün Sonra Güncellemenin Geleceğini Söyledi ..
üstad fava attığım bir yorumunu buradan ortaya atıp kaçıyorum benHafta sonu rahatınıza bakın,pazartesi güncellemeyi kontrol edin diyor.

Bir söylentiye göre kamera tuşu, sadece pureviewli cihazlarda yer alacakmış.
üstad fava attığım bir yorumunu buradan ortaya atıp kaçıyorum ben
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Forumumuzun Medyumu, araştırmacı gazetecisiAsıl fav'a atılacak yorumu ben yapmışım dün öğle saatlerinde:
dış ilişkiler daire başkanı 
Dün gibi hatırlıyorumAsıl fav'a atılacak yorumu ben yapmışım dün öğle saatlerinde:
Haklı çıktın abiGünaydın dostum. Sen haberi geç görmüşsün. Deminden beri forum bu haberle çalkalanıyorSize İyi Bir Haberim Var Joe Belfiore Tweet Attı Ve Gelecek Hafta Başı 4 Gün Sonra Güncellemenin Geleceğini Söyledi ..

Elektrikler Gitti OndanGünaydın dostum. Sen haberi geç görmüşsün. Deminden beri forum bu haberle çalkalanıyor![]()
Bu arada yabancılarda hafta başı Sunday yani Pazardan başlıyor. Takivimlerin de falan hafta başı pazar diye geçiyor bize döndüğünde pzts olarak dönüyor. Pazar günüde gelebilme ihtimali var bence.

8.10.12358 will most probably be the final OS version that will be released to Manufacturers and Developers on April 14.
8 Nisan itibariyle geliştirici ve üreticiler için Windows Phone 8.1 final sürümü numarası.

Ohh be sattım lumia 625i aldım 1320 yi 14 nisan gelmeden 3 kolonun tadını çıkarıyorum![]()
Pazar günü gelebilir. Abd'de hafta bası pazar
Ankesörlü Telefon ile gönderildi.