Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

samcom

samcom

Üye
Geliştirici hesabı o değilse nedir ücretli olan mı?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Appstudio bir geliştirici hesabı değildir. (Appstudio geliştirici ön izleme hesabıdır) :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bende kısaca geliştirici hesabı diyerek onu kastettiğimi söyledim arkadaşa zaten :)

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

Serhan

Serhan

Üye
Ücretli olsansa geliştirici hesabı Haziran'ın sonuna kadar bekleyemem ln :(

TurboCall

TurboCall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: samcom ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Ya onlanda oluyor appstudioya kayıt olman yeterli kardeşim. :)

Yani kısaca ben 14 Nisan'da yükleyebilecek miyim ücret ödemediğim hesabımla kafam çok karıştı yav biri öyle diyor biri böyle diyor ???

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Yani kısaca ben 14 Nisan'da yükleyebilecek miyim ücret ödemediğim hesabımla kafam çok karıştı yav biri öyle diyor biri böyle diyor ???

Sen ücrete nerden taktın anlamadım ama kardeşim appstudio ile açtığın ücretsiz hesap ve telefona yükleyip giriş yaptığın preview of developers uygulaması ile 14 nisanda yükleyebileceksin :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Sen ücrete nerden taktın anlamadım ama kardeşim appstudio ile açtığın ücretsiz hesap ve telefona yükleyip giriş yaptığın preview of developers uygulaması ile 14 nisanda yükleyebileceksin :)
Tamam anladım :) Hayır o yüzden değil geliştiriciler gibi bir hesabım olmadığından merak ettim :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Tamam anladım :) Hayır o yüzden değil geliştiriciler gibi bir hesabım olmadığından merak ettim :)

Yukarıdaki bilgili arkadaşın da söylediği gibi bu bir geliştirici önizleme hesabıdır ve sadece o gün güncellemeleri kontrol etmen yeterli . Sen ne olur ne olmaz her gün kontrol et .

• Beğen
TurboCall

TurboCall

Üye
Yukarıdaki bilgili arkadaşın da söylediği gibi bu bir geliştirici önizleme hesabıdır ve sadece o gün güncellemeleri kontrol etmen yeterli . Sen ne olur ne olmaz her gün kontrol et .

Yanlış anlama sadece düzeltmek istedşm hayır sonra gelitorlar ben geliştiriciyim diyorlar ondan yani.

TurboCall

TurboCall

Üye

Evet Alıcaksın Güncellemeyi Kardeşim.

• Beğen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Yanlış anlama sadece düzeltmek istedşm hayır sonra gelitorlar ben geliştiriciyim diyorlar ondan yani.

Hoşlanmıyorum lafımın düzeltilmesinden . Ben neyin ne olduğunu biliyorum . Arkadaş fazla bilgi sahibi olmadığı için yüzeysel bilgi verdim . Neyse uzatmanın alemi yok konu dışına çıkmak istemem .

• Beğen
Tepkiler: ON9, Rock Ve Roll ve Serhan
zaakaan

zaakaan

Üye
AppStudio Üyeliğim var ama yüksek ihtimalle Kararlı sürümü bekleyeceğim sanırım. Çünkü bana kararlı sürümünde preview sürüme oranla epeyce yenilik olacak gibi geliyor ve telefonu her defasında sıfırlamak zor diye düşünüyorum. Tek sefer sıfırlayıp kararlı sürümü almak daha mantıklı geldi bana.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
AppStudio Üyeliğim var ama yüksek ihtimalle Kararlı sürümü bekleyeceğim sanırım. Çünkü bana kararlı sürümünde preview sürüme oranla epeyce yenilik olacak gibi geliyor ve telefonu her defasında sıfırlamak zor diye düşünüyorum. Tek sefer sıfırlayıp kararlı sürümü almak daha mantıklı geldi bana.

Nokia Cyan ile ilave olacak birkaç farklı özellik olur diye tahmin ediyorum bende . Ama aralarında uçurum olmaz . Tabi birde şöyle bir durum var tam sürüm çıkana kadar geliştirici önizleme sürümü üzerinde yapılacak testlerle daha iyi uygulamalar ve uygulama güncellemeleri olacaktır mutlaka . Seninki mantıklı olanı ama biz sabırlı insanlar değiliz :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: emz ve zaakaan
zaakaan

zaakaan

Üye
Nokia Cyan ile ilave olacak birkaç farklı özellik olur diye tahmin ediyorum bende . Ama aralarında uçurum olmaz . Tabi birde şöyle bir durum var tam sürüm çıkana kadar geliştirici önizleme sürümü üzerinde yapılacak testlerle daha iyi uygulamalar ve uygulama güncellemeleri olacaktır mutlaka . Seninki mantıklı olanı ama biz sabırlı insanlar değiliz :D:D:D

Ben WP'de yeniyim de daha 1 ay kadar oldu, ondan olabilir bu sabır :D WP8.1'i kullanırken hepiniz ben öyle uzaktan imrenerek bakacağım ve dayanamayıp yükleyeceğim belki de :) Benim tek sıkıntım var şu an, OTG o da gelecek deniyor zaten. :) Biraz fazla bekleyeceğim sadece :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arkadaşlar 8.1 de klavye veya Mouse kullanabilicek miyiz ve harici disk gorucek mi daha önce muhabbeti geçmişti

Üst Alt