Serhan
Üye
Çoktandır kuruluAynı zamanda Telefona Prewiew for Developer uygulamasınıda indir![]()
Sağolun.Çoktandır kuruluAynı zamanda Telefona Prewiew for Developer uygulamasınıda indir![]()
Sağolun.bu sefer neler değişti?
Geliştirici hesabı dediğimiz o zaten![]()

Appstudio bir geliştirici hesabı değildir. (Appstudio geliştirici ön izleme hesabıdır)
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Geliştirici hesabı o değilse nedir ücretli olan mı?

Yani kısaca ben 14 Nisan'da yükleyebilecek miyim ücret ödemediğim hesabımla kafam çok karıştı yav biri öyle diyor biri böyle diyor ???Ya onlanda oluyor appstudioya kayıt olman yeterli kardeşim.
Yani kısaca ben 14 Nisan'da yükleyebilecek miyim ücret ödemediğim hesabımla kafam çok karıştı yav biri öyle diyor biri böyle diyor ???

Tamam anladımSen ücrete nerden taktın anlamadım ama kardeşim appstudio ile açtığın ücretsiz hesap ve telefona yükleyip giriş yaptığın preview of developers uygulaması ile 14 nisanda yükleyebileceksin![]()
Hayır o yüzden değil geliştiriciler gibi bir hesabım olmadığından merak ettim 
sagol kardeş inşallah bekliyoruz bakalım bu geceden sonrasınıYa onlanda oluyor appstudioya kayıt olman yeterli kardeşim.
Tamam anladımHayır o yüzden değil geliştiriciler gibi bir hesabım olmadığından merak ettim
![]()
Yukarıdaki bilgili arkadaşın da söylediği gibi bu bir geliştirici önizleme hesabıdır ve sadece o gün güncellemeleri kontrol etmen yeterli . Sen ne olur ne olmaz her gün kontrol et .
sagol kardeş inşallah bekliyoruz bakalım bu geceden sonrasını

Yani kısaca ben 14 Nisan'da yükleyebilecek miyim ücret ödemediğim hesabımla kafam çok karıştı yav biri öyle diyor biri böyle diyor ???
Yanlış anlama sadece düzeltmek istedşm hayır sonra gelitorlar ben geliştiriciyim diyorlar ondan yani.
AppStudio Üyeliğim var ama yüksek ihtimalle Kararlı sürümü bekleyeceğim sanırım. Çünkü bana kararlı sürümünde preview sürüme oranla epeyce yenilik olacak gibi geliyor ve telefonu her defasında sıfırlamak zor diye düşünüyorum. Tek sefer sıfırlayıp kararlı sürümü almak daha mantıklı geldi bana.

Nokia Cyan ile ilave olacak birkaç farklı özellik olur diye tahmin ediyorum bende . Ama aralarında uçurum olmaz . Tabi birde şöyle bir durum var tam sürüm çıkana kadar geliştirici önizleme sürümü üzerinde yapılacak testlerle daha iyi uygulamalar ve uygulama güncellemeleri olacaktır mutlaka . Seninki mantıklı olanı ama biz sabırlı insanlar değiliz![]()
WP8.1'i kullanırken hepiniz ben öyle uzaktan imrenerek bakacağım ve dayanamayıp yükleyeceğim belki de
Benim tek sıkıntım var şu an, OTG o da gelecek deniyor zaten.
Biraz fazla bekleyeceğim sadece