Bencedeben whatsapp'ı 8.1 den daha iştahlı bekliyorum valla,bana kalırsa da whatsapp wp 8.1 preview'in yayınlanmasını bekliyor..
ben whatsapp'ı 8.1 den daha iştahlı bekliyorum valla,bana kalırsa da whatsapp wp 8.1 preview'in yayınlanmasını bekliyor..

Hayır, Geliştirici sürümü dağıtılacak. Kararlıya daha cok warBeyler 14 ünde kararlı sürüm herkese dağıtılacak değilmi kesin yani ?
Whatsapp Beta An İtibari İle Tekrar Güncellendi![]()
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Neeeee ! Yani biz 14 ünde deneyemeyecekmiyiz ? Aylar mı beklicez elimize alabilmemiz , bakabilmemiz için hayıııııııııır olamaaaaaaazHayır, Geliştirici sürümü dağıtılacak. Kararlıya daha cok war

Öyle değil, Bu bize verilen deneme sürümü yani test sürümü. Tam sürümden bir farkı yok ve tam sürümü (Kararlı sürüm) hazirandan sonra falan dağıtırlarNeeeee ! Yani biz 14 ünde deneyemeyecekmiyiz ? Aylar mı beklicez elimize alabilmemiz , bakabilmemiz için hayıııııııııır olamaaaaaaaz![]()
![]()
![]()
![]()

İşte Haziran'dan sonra dağıtacaklar anladım ama ben deneyemeyeceğim test sürümünü , deneme sürümünü deneyemeyeceğim Haziran'ın sonunu beklicem ona üzülüyorumÖyle değil, Bu bize verilen deneme sürümü yani test sürümü. Tam sürümden bir farkı yok ve tam sürümü (Kararlı sürüm) hazirandan sonra falan dağıtırlar![]()
Sağolun.İşte Haziran'dan sonra dağıtacaklar anladım ama ben deneyemeyeceğim test sürümünü , deneme sürümünü deneyemeyeceğim Haziran'ın sonunu beklicem ona üzülüyorum
He bu arada deneme sürümü sadece geliştiricilere mi dağıtılacak ?
Para sıkıntıGeliştirici hesabı açarsan sende yükleyebilirisin .

App Studio ya üyeyim o olmaz değil miBu arada çok soru sordum özür dilerim
![]()

preview for developers uygulamasi ile telefonundan giris yaptıysan sorun yokApp Studio ya üyeyim o olmaz değil miBu arada çok soru sordum özür dilerim
![]()
Yaptım ama herhangi bir ücret ödemedim sağolunpreview for developers uygulamasi ile telefonundan giris yaptıysan sorun yok

Aynı zamanda Telefona Prewiew for Developer uygulamasınıda indirYaptım ama herhangi bir ücret ödemedim sağolun![]()