Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben whatsapp'ı 8.1 den daha iştahlı bekliyorum valla,bana kalırsa da whatsapp wp 8.1 preview'in yayınlanmasını bekliyor..

• Beğen
Tepkiler: emz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
daha çok var 4 gün var en azından heyecan yapmayın

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bugün den itibaren pazartesi gece yarısına kadar her an gelebilir tetikte olun :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Yarın geçsin hafta sonu hemen geçer

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
Heimdalll

Heimdalll

Üye
siz dua edin pazartesi yada salı gelsin ya gelmezse :karisti:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
TurboCall

TurboCall

Üye
ben whatsapp'ı 8.1 den daha iştahlı bekliyorum valla,bana kalırsa da whatsapp wp 8.1 preview'in yayınlanmasını bekliyor..

Whatsapp Beta An İtibari İle Tekrar Güncellendi :) :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Beyler 14 ünde kararlı sürüm herkese dağıtılacak değilmi kesin yani ?

Serhan

Serhan

Üye
Hayır, Geliştirici sürümü dağıtılacak. Kararlıya daha cok war
Neeeee ! Yani biz 14 ünde deneyemeyecekmiyiz ? Aylar mı beklicez elimize alabilmemiz , bakabilmemiz için hayıııııııııır olamaaaaaaaz :( :( somuru:somuru: :yagmur:

ErenMSC

Üye
Neeeee ! Yani biz 14 ünde deneyemeyecekmiyiz ? Aylar mı beklicez elimize alabilmemiz , bakabilmemiz için hayıııııııııır olamaaaaaaaz :( :( somuru:somuru: :yagmur:
Öyle değil, Bu bize verilen deneme sürümü yani test sürümü. Tam sürümden bir farkı yok ve tam sürümü (Kararlı sürüm) hazirandan sonra falan dağıtırlar :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Öyle değil, Bu bize verilen deneme sürümü yani test sürümü. Tam sürümden bir farkı yok ve tam sürümü (Kararlı sürüm) hazirandan sonra falan dağıtırlar :)
İşte Haziran'dan sonra dağıtacaklar anladım ama ben deneyemeyeceğim test sürümünü , deneme sürümünü deneyemeyeceğim Haziran'ın sonunu beklicem ona üzülüyorum :(
He bu arada deneme sürümü sadece geliştiricilere mi dağıtılacak ?-------------
Anladım eyw :D Sağolun.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İşte Haziran'dan sonra dağıtacaklar anladım ama ben deneyemeyeceğim test sürümünü , deneme sürümünü deneyemeyeceğim Haziran'ın sonunu beklicem ona üzülüyorum :(
He bu arada deneme sürümü sadece geliştiricilere mi dağıtılacak ?

Geliştirici hesabı açarsan sende yükleyebilirsin .

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
App Studio ya üyeyim o olmaz değil mi :) Bu arada çok soru sordum özür dilerim :)

Üst Alt