Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
acaba bende bu tivitır dan bişey iddia etsem kimse inanır mı? :)

ferit.61

ferit.61

Üye
WP8 den ayrılalı 3-4 ay anca olmuştur belki ama sürekli bu bölümü takip diyorum gelişmeleri konuları vs...
Çünkü 8.1 ile gerçekten sistem daha güzel hale gelirse Lumia' ya dönerim diye ama hala bekleme hala bekleme ve değişmeyen ise sürekli telfon çıkıyor başka da birşey yok.

İyi niyeti koruyun ama bu cihazları alıpta bir tane bile eksik yokmuş ve o kadar da mükemmelmiş ve memnunmuş gibi gören bir kaç arkadaşımda kusura bakmasın ama, ya verdiği paralardan dolayı olumsuz düşünmek istemiyor, ya da kafası güzel.

Körü körüne bağlanmak kötüdür ne olursa olsun, eğriye eğri, doğruya doğru.
Arttırılan RAM bilgileri var, doğruysa bu süper ! bir gelişme.

Adamların bir bildiği vardır da hikaye, adamların bir bildiği olsa zaten çoktan aşmıştı olayı.

Milleti 2014 de bu olacak, 6 ay sonra bu gelecek, 2015 de tamamlanacak ve 2030 da sistem mükemmel hale gelecek.
WP nin paralı elemanları paso millete umut versin, umutla sistem güncellenmiyor arkadaşlar.

Yine söylüyorum, tamamlansın eksiklikler sistem kıvamına gelsin, yine kullanabilirm Lumia..

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, enessrsy ve Burakkkk250
sekajmer

sekajmer

Üye
çok teşekkür ederim . 15dakika aradım bulamadım

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bluetooth ne ayak ?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
otg desteği gelcekmi ?

habbuj

habbuj

Üye
arkadaşlar 8.1 ile hafıza kartına oyun uygulama yükleme özelliği gelecek peki otg desteği ile flash disk e yükleyebilir miyiz sonuçta ikiside harici disk malum 925 te kart desteği yok ve hafıza 16 gb:D
flaş diskte okumuyor zaten hem flaşı takıp oyun mu oynayacaz :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arama ekranını yeni gördüm harika görünüyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
gelsin artık yahu

dakamon

dakamon

Üye
12 den önce pek beklemeyin :)