abi koskoca güncelleme geliyor. İnsanlar hala ;
- Oyun savelerim
- Programlarım
- Başlat ekranım
- Duvar kağıdım diyor.
Bırakın tadını çıkarın![]()
![]()
bazıları için daha değerlidir güncellemeden bunlartabi bu senin düşüncenbazıları için daha değerlidir güncellemeden bunlar
Tost Makinası ile gönderildi.
Hocam o değilde bazıları o kadar komik ki, telefon uzaya çıksa adam ekranda 0.1 mm boşluk var deyip uzaya giden telefona arkasını dönüp isyan ediyor ya.
ama yani bazen insanın damarına basıyorlar sende bilirsin böyle bit şey veriyorlar uygulama özellik ama en onemli şeyi koymuyorlar insan orada fıttırıyor. Mesela 8.1 de hızlı ayarlara mobil veri koymamaları 
subway'de 60x + 1600000 puantabi bu senin düşüncenbazıları için daha değerlidir güncellemeden bunlar

subway'de 60x + 1600000 puan
Gta %50 bitti sayılır
spiderman %25 sayılır
Ve diğer X Box oyunlarında skorum var.
Ama tek istediğim güncelleme![]()
![]()
Ya işte telefonu alırken bakacan edecen her şeyini kabullenerek alacaksın sonradan var olan bir şeye isyan etmek abes bir şeyama yani bazen insanın damarına basıyorlar sende bilirsin böyle bit şey veriyorlar uygulama özellik ama en onemli şeyi koymuyorlar insan orada fıttırıyor. Mesela 8.1 de hızlı ayarlara mobil veri koymamaları
sonra bence mecburen koyacaklar. 
saveler olmuyorXbox skorları hesabına kaydoluyor zaten.
WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Skor dursun bana yeteryandex kullan arama motorunda gerçekten harika. Alışınca vazgeçemeyeceksin benceYani artık yeter demek istiyorum. Bizi sallamıyormu bu ms? Neden bingin ı evrensel arama uygulamasını biz kullanamıyoruz neden sadece Amerika ya özel. Yani ms nin işletim sisteminde bize zorla Google kullandırttırıyorlar. Google bile search uygulamasını verdi bize ama ms bunu yapamıyor salak bunlar gerçekten. Ohh beee rahatladım
yandex kullan arama motorunda gerçekten harika. Alışınca vazgeçemeyeceksin bence
izlenebilecek en iyi yerdesin şuanda.arkadaş kar wp8.1 güncellemesini nerden takip edebiliriz internet üzerinden
yani Microsoft veya Windows Phone veya nokıa hangi sitede
valla ben sevdim arama butonunda daima onu kullanıyorum. Kişisel tercih meselesi demek kiYandex in Allah belasını versin bir site virıs gibi bulaşırmı bilgisayara ya. Böyle bir sisteme neden güveneyim ben. Valla bilgisayarda da burada da sevmiyorum ne yalan soylim