Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
arkadaşlar bu 14nisanda gelecek güncellemeyle hafıza kartına kurulum gelecekmi cevap verenlere şimdiden teşekkürler

Evet Gelicek Beta Sürümlerde Gözüktü.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
ben 16 gb aldım:D, gelecekmi çok merak ediyorum

Heimdalll

Heimdalll

Üye
şaka maka çok pahalı, 16 gb 32 ye aldım gold dan

Akhtoher

Akhtoher

Üye
128 GB Class 10 200 T.L geçmeyecek şekilde bulursam alacağım.

TurboCall

TurboCall

Üye
Heimdalll

Heimdalll

Üye
yok ya bence ideal, tabi telefona film felan atmayacaksan, oyun ve uygulamaya yeter

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Anam sen naptın 128 gb ne demek arşivin falanmı var yoksa sadece oyun içinmi ?

Bir şeyi bir kere yapmak lazım. Telefonda marketteki en ağır ücretli oyunların tümü var. Dizi film arşivide yapabilirim 6 inç hakkını veriyor sonuçta :) ama sınır 200 olarak belirledim senin gözüne çarparsa dürt beni :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Bir şeyi bir kere yapmak lazım. Telefonda marketteki en ağır ücretli oyunların tümü var. Dizi film arşivide yapabilirim 6 inç hakkını veriyor sonuçta :) ama sınır 200 olarak belirledim senin gözüne çarparsa dürt beni :)

dürterim 520 zavallı kaldı resmen aslında pek fark yokya 1 sayısını çıkar al sana 520 :) ama galibaha sistem şuan her 128gb desteklemez 8.1 de destekler diye tahmin ediyorum.

kursat99

kursat99

Üye
Ben 16 GB Class 10 u 50₺ ye aldım. Ama hakkını veriyor. Çok hızlı mübarek. :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ben çinden getirmeyi planlıyorum 64gb Class 10 8-10$ civarı. Marka Samsung diyor ama bakalım nasıl çıkacak.

csH

csH

Üye
Yabancı Bi sitede 64 gb 50 liraydı ordan alırım ben

Lumia 620 ile gönderildi.

csH

csH

Üye
8.1 sdk yı yükleyenler şunu deneyebilirler mi cortana için "please turn off cellular data between 2.00 a.m-9.00 a.m everyday"

Lumia 620 ile gönderildi.

Üst Alt