Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Hayır San Francisco Saatiyle 8:30'da Keynote1 başlıyor ve 11:30'da kadar sürüyor.

11:31-12:31 arasında Windows ve Windows Phone için geliştirici yenilikleri anlatılacak.

Aynı saatler içinde,farklı salonlarda uygulama geliştirme ipuçları,örnek kodlar gibi bir çok oturum yer alacak.Bu oturumlar ilk gün için saat 16:30'da kadar sürecek.

dolu dolu bir build olacak gibi görünüyor

Tost Makinası ile gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
ali kemal abi kendi profiline bi bakabiliri misin?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Hayır San Francisco Saatiyle 8:30'da Keynote1 başlıyor ve 11:30'da kadar sürüyor.

11:31-12:31 arasında Windows ve Windows Phone için geliştirici yenilikleri anlatılacak.

Aynı saatler içinde,farklı salonlarda uygulama geliştirme ipuçları,örnek kodlar gibi bir çok oturum yer alacak.Bu oturumlar ilk gün için saat 16:30'da kadar sürecek.
anladım ,karıştırmışım ben, şimdi kontrol ettim,son 4,5 saat kaldı

sekajmer

sekajmer

Üye
canlı yayın linki var mı acaba ? :hmmmarka sayfalarda paylaşılmıştı ama bulamadım

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
canlı yayın linki var mı acaba ? :hmmmarka sayfalarda paylaşılmıştı ama bulamadım

iki sayfa önce arkadaş vermişti

San Francisco, Türkiye saatinden on saat geride; Build 2 Nisan saat öğleden önce 8:30 da başlayacağına göre biz öğleden sonra saat 18:30 da izleyeceğiz.
üzerinden canlı yayın olacak.

link burada

YkPkY

YkPkY

Üye
bulamıyorum o linki arkadaşmlink derken canlı izle linki :(

csH

csH

Üye
32 lik hafıza kartını ebayda da buldum 35 liraya
64lük 50 lira
bulamıyorum o linki arkadaşmlink derken canlı izle linki :(
bu var herhalde yayın başlayınca aktif olacak

Son düzenleme:
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bişey sorucam . 8.1 ile dosya yöneticisi gelmiyor tamam ama şu an mağazada bulunan dosya yöneticisi uygulamaları ile 8.1 yükledikten sonra sisteme erişim sağlayamaz mıyız ?

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

csH

csH

Üye
burda da sayfanın aşağılarına inince linkler var izlemek için

dakamon

dakamon

Üye
Bişey sorucam . 8.1 ile dosya yöneticisi gelmiyor tamam ama şu an mağazada bulunan dosya yöneticisi uygulamaları ile 8.1 yükledikten sonra sisteme erişim sağlayamaz mıyız ?

Hayır.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

en dandik telefonda bile var ama WP'de yok dosya yöneticisi.bu Nasıl iştir arkadaş....

YkPkY

YkPkY

Üye
saolasın

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
en dandik telefonda bile var ama WP'de yok dosya yöneticisi.bu Nasıl iştir arkadaş....

Güvenliği ön planda tuttukları için yapıyorlar . Bu iyi bişey fakat bunu kullanıcıyı olabildiğince özgür bırakarak yapmalılar .

dakamon

dakamon

Üye

ios tada yok demek ki Bi sebebi var! Kapalı kaynak kodlu sistemlerde olmaz dosya yöneticisi. Dosya yöneticisi olması demek kopya oyunları uygulamaları kurabilmenin onunu açar. Telefonun içine zararlı yazılımların çok rahat girmesine neden olur virüs gibi. Sonra da dersin yahu bu ep ne berbat telefon şöyle kotu oldu böyle kotu oldu. Bunların önüne geçmek için izin verilmiyor.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Güvenliği ön planda tuttukları için yapıyorlar . Bu iyi bişey fakat bunu kullanıcıyı olabildiğince özgür bırakarak yapmalılar .

ios tada yok demek ki Bi sebebi var! Kapalı kaynak kodlu sistemlerde olmaz dosya yöneticisi. Dosya yöneticisi olması demek kopya oyunları uygulamaları kurabilmenin onunu açar. Telefonun içine zararlı yazılımların çok rahat girmesine neden olur virüs gibi. Sonra da dersin yahu bu ep ne berbat telefon şöyle kotu oldu böyle kotu oldu. Bunların önüne geçmek için izin verilmiyor.

Bende sistemi hackleyip x-plore ile sistem dosyalarına erişelim demiyorum zaten.kısıtlı da olsa dosyaları klasörleri falan görsek yeter yani :)

dakamon

dakamon

Üye
Bende sistemi hackleyip x-plore ile sistem dosyalarına erişelim demiyorum zaten.kısıtlı da olsa dosyaları klasörleri falan görsek yeter yani :)

neyin kısıtı zaten dosya klasörleri gösterse olay tamam :):):)

Üst Alt