hookword
Üye
ben team den başka sd kart kullanmıyorum ama teşekkür ederim tavsiye içinbiraz önce attığım yorumdaki 32 gb Class 10 çok ucuz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
zaten team markaymış kart

ben team den başka sd kart kullanmıyorum ama teşekkür ederim tavsiye içinbiraz önce attığım yorumdaki 32 gb Class 10 çok ucuz

Class 4 olursa; mesela Asphalt 8'i kuracaksın, oyun senden saniyede 5 MB lık veri isteyecek. Ama kartın Class 4 olunca kart sana saniyede en fazla 4 MB verecek. Bu da 1 saniyede gelmesi gereken görüntünün 1.2 saniyede gelmesini sağlayacak. Sonuç olarak oyun donacak, kasacak. O yüzden en az Class 6 veya 10 olması iyi olmuş.
Beyler bu arada WPHaber'de Dizimobi diye bir uygulama gördüm Yerli-Yabancı bütün dizilerin bütün bölümlerini izliyebiliyorsunuz. Harika Tasarımı var bir de. Şuan betaymış. Dizimag ile aynı işlemi görüyor Dizimagı aratmıycak bir uygulama.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yükleniyor demedim hocam betada olduğunu belirttim zaten. Sadece programın resimlerine vs bakın diye attım linki TEK WP İçin olmasıda harika. En iyi dizi uygulaması olucaktır.yüklenmiyor. Beta kapalı herkese
Nokia 3310 ile gönderildi.
Uygulamaların indirdiği,markete girince baktığımız uygulamalardaki yüklenen resimler veya hafızada tuttuğu dosyalar, resimler, videolar telefon hafızasından nasıl siliniyor arkadaşlar? Diğer klasör dediğiniz yer neresi
Aynen. Ben zaten Toshiba Exceria Class 10 16 GB almıştım. 50 ₺'ye almıştım ama fiyatı 45-55 ₺ arası bulunabilir. Öneririm.o zaman Class 10 almak daha faydalı

Şimdi duruyor bir köşede . Bazen fantazi olsun diye çıkarıyorum dolaptan bakıp geri yerine koyuyorum 
L930 alır ona takarsın,yeterki elinde böyle bir kart olsunSene......2011 class 10 kartlar yeni çıkmış bende N8 var o zamanlar . Dedim alayım lazım olur . Aksi gibi class 10 kartlarda pahalı . Neyse kıydım paraya aldım . Nerden bilecektim 3 yıl sonra 1020 alacağımı![]()
Şimdi duruyor bir köşede . Bazen fantazi olsun diye çıkarıyorum dolaptan bakıp geri yerine koyuyorum
![]()

Yoksa Ali kemal abi geleceğimi görüyor? 8 nisanda bu sorunun cevabını görücezLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
WMPowerUser'ın haberine göre Lumia Icon'un global versiyonu olması beklenen 930 BUILD'de tanıtılmayabilir fakat aynı habere göre ise önizleme sürümü 8 Nisan'da dağıtılmaya başlanacak.

Beyler 8.1 yenilikleri arasında alttaki tuşların aydınlatmasını aç-kapa gibi bir ayar var mı ? Şimdi de ona sardım : )
Valla 520 kullandığım için öyle bir derdim yok. Ama titreşim 1 mb lik bir güncellemeye bakmıştı. Bunu da çok basit bir şekilde dokunu güncelleyip verebilirler. Zor olmaz yani. Sen istekte bulun gene.
Telgrafla gönderildi.
Beyler bu arada WPHaber'de Dizimobi diye bir uygulama gördüm Yerli-Yabancı bütün dizilerin bütün bölümlerini izliyebiliyorsunuz. Harika Tasarımı var bir de. Şuan betaymış. Dizimag ile aynı işlemi görüyor Dizimagı aratmıycak bir uygulama.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız