Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

hookword

hookword

Üye
biraz önce attığım yorumdaki 32 gb Class 10 çok ucuz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
ben team den başka sd kart kullanmıyorum ama teşekkür ederim tavsiye için
zaten team markaymış kart :)

Rainesto

Rainesto

Üye
Class 4 olursa; mesela Asphalt 8'i kuracaksın, oyun senden saniyede 5 MB lık veri isteyecek. Ama kartın Class 4 olunca kart sana saniyede en fazla 4 MB verecek. Bu da 1 saniyede gelmesi gereken görüntünün 1.2 saniyede gelmesini sağlayacak. Sonuç olarak oyun donacak, kasacak. O yüzden en az Class 6 veya 10 olması iyi olmuş.

o zaman Class 10 almak daha faydalı

bsavr

bsavr

Üye
Beyler bu arada WPHaber'de Dizimobi diye bir uygulama gördüm Yerli-Yabancı bütün dizilerin bütün bölümlerini izliyebiliyorsunuz. Harika Tasarımı var bir de. Şuan betaymış. Dizimag ile aynı işlemi görüyor Dizimagı aratmıycak bir uygulama.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler bu arada WPHaber'de Dizimobi diye bir uygulama gördüm Yerli-Yabancı bütün dizilerin bütün bölümlerini izliyebiliyorsunuz. Harika Tasarımı var bir de. Şuan betaymış. Dizimag ile aynı işlemi görüyor Dizimagı aratmıycak bir uygulama.

yüklenmiyor. Beta kapalı herkese

Nokia 3310 ile gönderildi.

bsavr

bsavr

Üye
yüklenmiyor. Beta kapalı herkese

Nokia 3310 ile gönderildi.
Yükleniyor demedim hocam betada olduğunu belirttim zaten. Sadece programın resimlerine vs bakın diye attım linki TEK WP İçin olmasıda harika. En iyi dizi uygulaması olucaktır.

barannn79

barannn79

Üye
Uygulamaların indirdiği,markete girince baktığımız uygulamalardaki yüklenen resimler veya hafızada tuttuğu dosyalar, resimler, videolar telefon hafızasından nasıl siliniyor arkadaşlar? Diğer klasör dediğiniz yer neresi

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Uygulamaların indirdiği,markete girince baktığımız uygulamalardaki yüklenen resimler veya hafızada tuttuğu dosyalar, resimler, videolar telefon hafızasından nasıl siliniyor arkadaşlar? Diğer klasör dediğiniz yer neresi

Şu an için dosya yöneticisi erişimi mümkün olmadığından o dosyaları göremiyoruz maalesef . 8.1 ile değişecektir diye tahmin ediyorum bu durum .

kursat99

kursat99

Üye
o zaman Class 10 almak daha faydalı

Aynen. Ben zaten Toshiba Exceria Class 10 16 GB almıştım. 50 ₺'ye almıştım ama fiyatı 45-55 ₺ arası bulunabilir. Öneririm. :oke:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Sene......2011 class 10 kartlar yeni çıkmış bende N8 var o zamanlar . Dedim alayım lazım olur . Aksi gibi class 10 kartlarda pahalı . Neyse kıydım paraya aldım . Nerden bilecektim 3 yıl sonra 1020 alacağımı :) :) Şimdi duruyor bir köşede . Bazen fantazi olsun diye çıkarıyorum dolaptan bakıp geri yerine koyuyorum :)

...decode...

...decode...

Üye

WMPowerUser'ın haberine göre Lumia Icon'un global versiyonu olması beklenen 930 BUILD'de tanıtılmayabilir fakat aynı habere göre ise önizleme sürümü 8 Nisan'da dağıtılmaya başlanacak. (tıpkı papakudioflu'nun dediği gibi :ehe)

• Beğen
Tepkiler: ON9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sene......2011 class 10 kartlar yeni çıkmış bende N8 var o zamanlar . Dedim alayım lazım olur . Aksi gibi class 10 kartlarda pahalı . Neyse kıydım paraya aldım . Nerden bilecektim 3 yıl sonra 1020 alacağımı :) :) Şimdi duruyor bir köşede . Bazen fantazi olsun diye çıkarıyorum dolaptan bakıp geri yerine koyuyorum :)
L930 alır ona takarsın,yeterki elinde böyle bir kart olsun:)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

WMPowerUser'ın haberine göre Lumia Icon'un global versiyonu olması beklenen 930 BUILD'de tanıtılmayabilir fakat aynı habere göre ise önizleme sürümü 8 Nisan'da dağıtılmaya başlanacak.
Yoksa Ali kemal abi geleceğimi görüyor? 8 nisanda bu sorunun cevabını görücez :kıskıs:

yasiiin97

Üye
Mayıs'ın ilk haftalarında da tam sürümün yayınlanmaya başlanacağı yazıyor.

MaxiCep Windows Phone 8.1 uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar az önce Appstudio hesabı açtım ileride 8.1 önizleme sürümünü yükleyebileyim diye bir güncelleme buldu yüklüyor şu anda . Bu ne ola ki :)

Yüklendi ekran görüntüsü paylaşıyorum . Bu ne yükledi şimdi :D

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Çok önemli bir şey değildir. Hata düzeltmeleri içeren bir güncelleme olabilir.

Tost Makinası ile gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler 8.1 yenilikleri arasında alttaki tuşların aydınlatmasını aç-kapa gibi bir ayar var mı ? Şimdi de ona sardım : )

• Beğen
Tepkiler: PureFood
emz

emz

Üye
Beyler 8.1 yenilikleri arasında alttaki tuşların aydınlatmasını aç-kapa gibi bir ayar var mı ? Şimdi de ona sardım : )

Valla 520 kullandığım için öyle bir derdim yok. Ama titreşim 1 mb lik bir güncellemeye bakmıştı. Bunu da çok basit bir şekilde dokunu güncelleyip verebilirler. Zor olmaz yani. Sen istekte bulun gene.

Telgrafla gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Valla 520 kullandığım için öyle bir derdim yok. Ama titreşim 1 mb lik bir güncellemeye bakmıştı. Bunu da çok basit bir şekilde dokunu güncelleyip verebilirler. Zor olmaz yani. Sen istekte bulun gene.

Telgrafla gönderildi.

Evet ya o titreşimi kapatmak için verdiği güncelleme Ms in en şık hareketlerinden biriydi : ) Ya aslında 8.1 den sonra kişiselleştirme adına bir çok uygulama çıkar gibi buna da biri el atar kesin . Tweaks uygulaması falan yapsalar güzel olur

enessrsy

enessrsy

Üye

Ben yükledim programı beta için yazılmıştım, gerçekten çok kaliteli ve çoğu sitede bulamadığım dizileri (Simpsons hastasıyımdır) 1. sezondan itibaren izleyebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Çok heyecanlı geçecek bir haftaya girdik..her an her şey olabilir :) kaldı 2 gün..

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

Üst Alt