hayırlısıyla son 3 gün kaldı![]()
bugünü saymazsak Bi ihtimal oda
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

çarşambayı perşembeye bağlayan geceYa bu build salıyı çarşambaya bağlayan gece miydi yoksa çarşambayı perşembeye bağlayan gece miydi. @bulutsuzgece
.CoolXap‘a göre Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadece Class 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecekmiş biri bunu bana açıklayabilirmi class 6 ve class 10 derken ?
Dandik ve ucuz hafıza kartlarına kurulamayacak demek oluyor bu. Haber doğrumu bilmiyorum ama böyle olursa çoğu insanın elindeki hafıza kartı işe yaramayacak demektir. Class 10 hafıza kartları oldukça pahalı.
aynen Class 6 32 gb 100 Tl civarı
umarım böyle bir şey yapmazlar. Benim 32 GB hafıza kartıda yolcu durumuna düşer.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben bunu kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı baya da oldu alalı 60 liraya almıştım baya düşmüş fiyatı bence kaçırmayın. Zaten bu class olayı video ve galeride işe yarıyor hoş öyle aman aman bir fark yaratmıyor uygulamalarda zaten farkı hissetmiyorsunuz bile : )

.CoolXap‘a göre Windows Phone 8.1; hafıza kartlarının hızını otomatik olarak algılayacak ve sadece Class 6 ve Class 10 hafıza kartlarına uygulama kurulabilecekmiş biri bunu bana açıklayabilirmi class 6 ve class 10 derken ?
bence süper olur, zaten microsoft böyle bir şeyi atlamaz malum stabilite önemli.

var ancak 8gb wp8.1 yayınlanınca hemen bir 32gb almayı planlıyorum, yani hep birlikte para dökeceğiz.class 6 veya 10 hafıza kartın var demi
var ancak 8gb wp8.1 yayınlanınca hemen bir 32gb almayı planlıyorum, yani hep birlikte para dökeceğiz.