Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Audiotica V deneyin müzik indirme işini iyi yapıyor.

Kör kuyudan gönderildi.

Audiotica 4 çıktı bu uygulama dimi ? Buysa eyer arayüzü falan harika ama şarkıyı indirmiyor bir türlü indirdiğinide çalmıyor sebebi ne olabilir ?

kahraman333333

kahraman333333

Üye
beyler benim Bi sorum olucaktı şu ana ekrandaki yukarıdaki siyah boşluğu sıfırlayabiliyomuyuz

remzi33

remzi33

Üye
beyler benim Bi sorum olucaktı şu ana ekrandaki yukarıdaki siyah boşluğu sıfırlayabiliyomuyuz

Canlı kutucuklarla saat kısmı arasındaki boşluktan bahsediyorsun galiba. Maalesef sıfırlayamıyoruz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Audiotica 4 çıktı bu uygulama dimi ? Buysa eyer arayüzü falan harika ama şarkıyı indirmiyor bir türlü indirdiğinide çalmıyor sebebi ne olabilir ?

Audiotica 4 değil.

Bu linkten 5 beta sürümü indirin şuan da bulduğum en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
tanercoskun

tanercoskun

Üye

Audiotica 4 değil.

Bu linkten 5 beta sürümü indirin şuan da bulduğum en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
kahraman333333

kahraman333333

Üye

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sabredemeyip ms ye kızan arkadaşlar tam güncellemeye bir gün kala patlayıp telefonlarını satarlarmış. :P Ertesi gün de bizler gelen 8.1 guncellemesini yükleyip keyfini sürermişiz :D :P

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Rainesto
kahraman333333

kahraman333333

Üye
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Aslında bunları söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama siz yine atın fava kaydedin bu dediklerimi:
2 Nisan: Build Windows Phone 8.1 ve Lumia 630 tanıtımı

8 Nisan Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme Tüm dünyada erişime açılacak

19 Nisan Lumia 930 ve bir ihtimal yanında başka bir Windows Phone 8.1 Lumia tanıtımı.
aynen abi benimde düşüncem 2 nisanda 8.1li bi cihazı tanıtacaklarsa diğer cihazlara 8.1 verilmemesi çok anlamsız olur en geç 1 hafta gecikir hrealde bakalım dedğim gibi olmassa bu w nin hiç birşeyi kafasına takmadığı ve umursamazlığı kullanıcıkaybına neden olur ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Herşey 2 Nisan da açıklancak,az kaldı o zaman ki duruma göre bakçam siz ne düşünüyonuz bu konuda ?

Bay H

Bay H

Üye

• Beğen
Tepkiler: emz ve luckysleven
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Windows Phone 8.1 beklediğimizden çok daha iyi çıktığında 'Helal Ms, işte bu , kendini gösterdin, böyle devam et' falan diyenler 1-2 hafta gecikecek diye msye laf ediyor. Elinizi vicdanınıza koyun. Hangini 8.1 ile bu kadar özellik gelebileceğini tahmin ediyordu ?
Dediklerine birazda olsun katılıyorum ama şunu unutma adamlar 1-2 aydır değil 1 senedir belki daha fazla süredir bu güncelleme üzerinde çalışıyorlar bırakta bu kadar özellik koysunlar demi...

braayn

braayn

Üye
15 nisana kadar hiç birşey beklemiyorum ....

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Böyle bişey olsa ne güzel olurdu.... sadece tasarım. Gerçek resim değil...

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
csll

csll

Üye
Ben bir iosun birde androidin dediği tarihte verdiği güncellemesine şahit oldum diğerlerini bilmem ikisinide hiç kullanmadım.
Ama bizim ne belirli bir tarihimiz var nede açıklama yapan yetkili birim.Sadece tweetlerle avunduruyorlar

Ben Android platformundan wp ye geçtim galaxy s2 kullanıcısıydım ve android 4.0 ( 4.1 de olabilir ) alana kadar akla karayı seçtik tarihte verilmişti oysaki

Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben Android platformundan wp ye geçtim galaxy s2 kullanıcısıydım ve android 4.0 ( 4.1 de olabilir ) alana kadar akla karayı seçtik tarihte verilmişti oysaki

bundan sonra konuya cevap yazmam . : ) androitte günclleme beklemeye gerek olduğunu sanmıorum fakat bizde tek yol beklemek başka yol yok

csll

csll

Üye
bundan sonra konuya cevap yazmam . : ) androitte günclleme beklemeye gerek olduğunu sanmıorum fakat bizde tek yol beklemek başka yol yok

birazda android formunda dolaşırsanız yakınmaları görürsünüz

• Beğen
Tepkiler: ON9
dakamon

dakamon

Üye
birazda android formunda dolaşırsanız yakınmaları görürsünüz

android forumlarında doğru düzgün konuşan varmı ki? :)

• Beğen
Tepkiler: csll
Rainesto

Rainesto

Üye
10 nisana kadar gelmezse kendimizi lumialarla ms binasına zincirleyelim :D

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex

Üst Alt