luckysleven
Üye
Audiotica V deneyin müzik indirme işini iyi yapıyor.
Kör kuyudan gönderildi.
Audiotica 4 çıktı bu uygulama dimi ? Buysa eyer arayüzü falan harika ama şarkıyı indirmiyor bir türlü indirdiğinide çalmıyor sebebi ne olabilir ?
Audiotica V deneyin müzik indirme işini iyi yapıyor.
Kör kuyudan gönderildi.
beyler benim Bi sorum olucaktı şu ana ekrandaki yukarıdaki siyah boşluğu sıfırlayabiliyomuyuz
beyler benim Bi sorum olucaktı şu ana ekrandaki yukarıdaki siyah boşluğu sıfırlayabiliyomuyuz
Audiotica 4 çıktı bu uygulama dimi ? Buysa eyer arayüzü falan harika ama şarkıyı indirmiyor bir türlü indirdiğinide çalmıyor sebebi ne olabilir ?
teşekkürlerCanlı kutucuklarla saat kısmı arasındaki boşluktan bahsediyorsun galiba. Maalesef sıfırlayamıyoruz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
aynen abi benimde düşüncem 2 nisanda 8.1li bi cihazı tanıtacaklarsa diğer cihazlara 8.1 verilmemesi çok anlamsız olur en geç 1 hafta gecikir hrealde bakalım dedğim gibi olmassa bu w nin hiç birşeyi kafasına takmadığı ve umursamazlığı kullanıcıkaybına neden olur ?Aslında bunları söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama siz yine atın fava kaydedin bu dediklerimi:
2 Nisan: Build Windows Phone 8.1 ve Lumia 630 tanıtımı
8 Nisan Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme Tüm dünyada erişime açılacak
19 Nisan Lumia 930 ve bir ihtimal yanında başka bir Windows Phone 8.1 Lumia tanıtımı.
Dediklerine birazda olsun katılıyorum ama şunu unutma adamlar 1-2 aydır değil 1 senedir belki daha fazla süredir bu güncelleme üzerinde çalışıyorlar bırakta bu kadar özellik koysunlar demi...Windows Phone 8.1 beklediğimizden çok daha iyi çıktığında 'Helal Ms, işte bu , kendini gösterdin, böyle devam et' falan diyenler 1-2 hafta gecikecek diye msye laf ediyor. Elinizi vicdanınıza koyun. Hangini 8.1 ile bu kadar özellik gelebileceğini tahmin ediyordu ?
Ben bir iosun birde androidin dediği tarihte verdiği güncellemesine şahit oldum diğerlerini bilmem ikisinide hiç kullanmadım.
Ama bizim ne belirli bir tarihimiz var nede açıklama yapan yetkili birim.Sadece tweetlerle avunduruyorlar
bundan sonra konuya cevap yazmam . : ) androitte günclleme beklemeye gerek olduğunu sanmıorum fakat bizde tek yol beklemek başka yol yokBen Android platformundan wp ye geçtim galaxy s2 kullanıcısıydım ve android 4.0 ( 4.1 de olabilir ) alana kadar akla karayı seçtik tarihte verilmişti oysaki
Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.
bundan sonra konuya cevap yazmam . : ) androitte günclleme beklemeye gerek olduğunu sanmıorum fakat bizde tek yol beklemek başka yol yok
android forumlarında doğru düzgün konuşan varmı ki?birazda android formunda dolaşırsanız yakınmaları görürsünüz
Lumia 625 ile MaxiCep Windows Phone uygulamasından gönderildi.