Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
wp iosa göre daha özgür bence , ayrıca böyle tartışmak bize bişey kazandırmaz ,yorumları beta geldikten sonra yaparız -ki hiç yoktan nisan sonuna kadar elimizde ,ben 8 aydır bekliyorum 2 hafta mı beklemicem
Şubatta yayınlanması beklenen WP8.1 Hazirana yakın daha Prewiew sürümünü dağıtıyor.Kararlı sürüm aralık'ı bulur :(

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
el mecbur bekleyecez..boşuna parmakları yormanın manası yok :)

• Beğen
hookword

hookword

Üye
Benim kol saatimden akıllı olsun yeter

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Demek istediğim bu değil. Danışman doktor olmak gibi bi niyetim zaten yok ayrıca ne haddime. Neyse belki de benim yazdıklarım yanlış anlaşılmaya açıktır. Özür dilerim.
bu bir erdemliktir ve bende sizi tebrik ederim benim amacımda isyan etmek değil para verdiğimiz cihazları layıkıyla kullanabilmek .biz sesimizi çıkaralım ki bizi duyan birileri olsun bende sizin gibi değerli arkadaşlar ile yorum yapmak istediğimden burdayım...sizi inciltdiysem bende özür dilerim

• Beğen
Tepkiler: narnia16

zbahadir

Üye
Söz konusu Ms olunca hiç bir ürünün zamanında çıkacağının garantisi yoktur. Acele etmeyin o kadar. Hazır olmadan çıkarmalarını da beklemeyin.
Elbette hazır olduğunda serbest bırakacaklardır ama Nisan olur ama Mayıs. Daha kutunun içinden ne çıkacağını bilmiyoruz. Resmi bir açıklama olsaydı olurdu ama yok. :)

zaakaan

zaakaan

Üye
Valla ben çok rahatım nisan da gelmese bile pek isyan etmem zira henüz WP'de çok yeniyim. Şikayetlerim başlamadı daha, tek şikayetim GTA'ya ama onu da Rockstar yapıyor MS'un suçu yok o konuda. Bir deneme sürümü koysa ne olurdu ki :) Mesele deneme sürümünde 5 gün oynatsa sonra oyun kendini imha etse, yani satın almaya yönlendirse en azından birkaç gün oynayabilsek güzel olurdu sanki :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslında bunları söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama siz yine atın fava kaydedin bu dediklerimi:
2 Nisan: Build Windows Phone 8.1 ve Lumia 630 tanıtımı

8 Nisan Windows Phone 8.1 Geliştirici Ön İzleme Tüm dünyada erişime açılacak

19 Nisan Lumia 930 ve bir ihtimal yanında başka bir Windows Phone 8.1 Lumia tanıtımı.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Sensation, PureFood ve 7 diğerleri
bsavr

bsavr

Üye
Aslında bunları söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama siz yine atın fava kaydedin bu dediklerimi:

19 Nisan Lumia 930 ve bir ihtimal yanında başka bir Windows Phone 8.1 Lumia tanıtımı.
İnşallah abi

narnia16

narnia16

Üye
bu bir erdemliktir ve bende sizi tebrik ederim benim amacımda isyan etmek değil para verdiğimiz cihazları layıkıyla kullanabilmek .biz sesimizi çıkaralım ki bizi duyan birileri olsun bende sizin gibi değerli arkadaşlar ile yorum yapmak istediğimden burdayım...sizi inciltdiysem bende özür dilerim
Estağfurullah. Tabi ki herkes verdiği paranın karşılığını almak ister sonuçta az para ödemiyoruz bu cihazlara ama şu an biz ne kadar sesimizi çıkarsakta onların umrunda olduğu zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: respection123

respection123

Üye
Estağfurullah. Tabi ki herkes verdiği paranın karşılığını almak ister sonuçta az para ödemiyoruz bu cihazlara ama şu an biz ne kadar sesimizi çıkarsakta onların umrunda olduğu zannetmiyorum.
Bende öyle zannediyorum :(

dakamon

dakamon

Üye
Easy boys easy... :) valla tek canımı sıkan sınav dönemime gelecek nisan sonları. Sınavlarımı etkileyecek :/

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
efeler12

efeler12

Üye
8.1de en çok beklediğim şey yeni müzik indirme programları gelecek olması bu dosya yöneticisi benzeri şeyle çok rahat yazarlar uygulamayı diye duşunuyorum

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Keşke ertelenmeseydi ne ümitlerle beklemiştik:(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

inşallah öyle olur :) favladık bakalım :D

• Beğen

Üst Alt