Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
yav birader yapılan güncelleme kolay bir şey olsa neyse derim haklısın
Sadece Nokia wp cihaz çıkarmıyor başka telefonlarda var ve hepsinin yazılımları ayrı
Ayrıca Microsoft o kadar çok şeyle ilgileniyor ki

• Beğen
Tepkiler: PureFood
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, 4MaGuS, OnurYurdakul ve 1 kişi daha
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
yav birader yapılan güncelleme kolay bir şey olsa neyse derim haklısın
Sadece Nokia wp cihaz çıkarmıyor başka telefonlarda var ve hepsinin yazılımları ayrı
Ayrıca Microsoft o kadar çok şeyle ilgileniyor ki
sorunda orda zaten evet çok şey ile ilgileniyorlar sadece unuttukları biz kullanıcılar ve sabrımız..

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Madem Nokia diye bir şey kalmadı önce ki mesajınızı okur musunuz lütfen bütün sitemlerinizi Nokiaya yapmışsınız da.
yıl 2012 den bahsediyoruz hatırlatayım açıklayıcı olmadıysa devam edeyim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
güncellemenin nisan sonlarına doğru verileceği anlaşıldı..o da beta olarak..kararlı sürüm için de bir tarih geçmiyor..onu da anladık..yapacak pek birşey yok gibi.. artık tek isteğim şu 1 ay içinde eksik olan uygulamaların güncellenmesi (facebook,twitter,whatsapp,foursquare,instagram kararlı sürüm) windows 8 ile 1.5 ay daha idare ederim ama bu kadar eksiği olan bir sistemle de ne kadar devam ederim bilemiyorum..ben açıkçası 2014 başında windows 8.1 gelecek sözüne güvenerek aldım lumia 820yi..
instagramın kararlı surum olması için gece gündüz çalışmaları lazım onlarda bizim gibi insan daha duzgun bir hale getirmeleri daha uygun olur

Damacanayla gönderildi.

narnia16

narnia16

Üye
yıl 2012 den bahsediyoruz hatırlatayım açıklayıcı olmadıysa devam edeyim
Açıklamaya gerek yok ben gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Satın alma işlemi henüz tamamlanmış değil, tamamlanana kadar ve MS Nokia adını kullanmaktan vazgeçene kadar Nokia var olmaya devam edecektir.
Amacım gerginlik çıkarmak değil ama siz o kadar gerginsiniz ki. Sinirlerinizi yıprattığınıza değmez.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Yok özgür abi daha özgür olmadık :ehe #DirenWP8.1

wp iosa göre daha özgür bence , ayrıca böyle tartışmak bize bişey kazandırmaz ,yorumları beta geldikten sonra yaparız -ki hiç yoktan nisan sonuna kadar elimizde ,ben 8 aydır bekliyorum 2 hafta mı beklemicem

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Açıklamaya gerek yok ben gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Satın alma işlemi henüz tamamlanmış değil, tamamlanana kadar ve MS Nokia adını kullanmaktan vazgeçene kadar Nokia var olmaya devam edecektir.
Amacım gerginlik çıkarmak değil ama siz o kadar gerginsiniz ki. Sinirlerinizi yıprattığınıza değmez.
düşünceleri söylemenin adı gerginlik ve sinirlilik ise katılıyorum ise eğerki öyle ise admin arkadaşlar daha gergin :hmmm15000 - 20000 yorum yapmışlar ...ayrıca sizi danışman doktor seçmez Bi uzmana danışırım merak etmeyin. tartışma yaratmak istemiyorsanız kişiler hakkında yorum yapmak yerine konulara yorum yapmanız huzurlu ortam için yeterli olacaktır....

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
kahraman333333

kahraman333333

Üye
beyler güncelleme kilitlendi yani çıkması bekleniyor bundan sonra naparsak yapalım yeni bir özellik eklenmeyecek 8.1'e çünkü güncelleme kilitlendi dağıtıma başlıyacaklar o yüzden bundan sonra yapmamız gerek tek şey ms ye isyan etmek çünkü artık onlarla bir işimiz kalmadı şuanda sadece güncellemeyi bekliyoruz bilmem anlatabildim mi ?

TurboCall

TurboCall

Üye
düşünceleri söylemenin adı gerginlik ve sinirlilik ise katılıyorum ise eğerki öyle ise admin arkadaşlar daha gergin :hmmm15000 - 20000 yorum yapmışlar ...ayrıca sizi danışman doktor seçmez Bi uzmana danışırım merak etmeyin. tartışma yaratmak istemiyorsanız kişiler hakkında yorum yapmak yerine konulara yorum yapmanız huzurlu ortam için yeterli olacaktır....

Güncelleme gelmeden bu konularda BENCE tartışmayın.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
instagramın kararlı surum olması için gece gündüz çalışmaları lazım onlarda bizim gibi insan daha duzgun bir hale getirmeleri daha uygun olur

Damacanayla gönderildi.

rudy huyn 6tag için yaptıysa instagram ekibi mi yapamayacak :) video ekleme özelliğini aktifleştirmek o kadar zor olmasa gerek.

• Beğen
Tepkiler: osilost
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gereksiz gerginliğin anlamı yok.
O kadar bekledik 2-3 hafta daha bekleriz.

Geç oldu ama güzel oldu bence.
Bundan 2-3 ay öncesine kadar kimse WP8.1'in bu kadar kapsamlı geleceğini düşünmüyordu.

Varsın 2 Nisan yerine 28 Nisan'da gelsin, yeter ki beklendiğine değsin...

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, PureFood, marslin ve 3 diğerleri
Rainesto

Rainesto

Üye
Nisanda gelsin de

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

narnia16

narnia16

Üye
Demek istediğim bu değil. Danışman doktor olmak gibi bi niyetim zaten yok ayrıca ne haddime. Neyse belki de benim yazdıklarım yanlış anlaşılmaya açıktır. Özür dilerim.

Üst Alt