Mia Alfanso
Üye
WinPhone'a göre evetios mu özgür![]()

sizin gibi kulanıcılardan da bu beklenir zaten bekara karı boşamak kolaydırAlın bir İos Android özgür olun![]()
Madem Nokia diye bir şey kalmadı önce ki mesajınızı okur musunuz lütfen bütün sitemlerinizi Nokiaya yapmışsınız da.nokıa diye bir şey mi kaldı
Alın bir İos Android özgür olun![]()

sorunda orda zaten evet çok şey ile ilgileniyorlar sadece unuttukları biz kullanıcılar ve sabrımız..yav birader yapılan güncelleme kolay bir şey olsa neyse derim haklısın
Sadece Nokia wp cihaz çıkarmıyor başka telefonlarda var ve hepsinin yazılımları ayrı
Ayrıca Microsoft o kadar çok şeyle ilgileniyor ki
Yok özgür abi daha özgür olmadıkBuralarda 1 tane Özgür var
WP8.1 güncellemesi ile WP de özgürlüğüne kavuşacak...
#DirenWP8.1yıl 2012 den bahsediyoruz hatırlatayım açıklayıcı olmadıysa devam edeyimMadem Nokia diye bir şey kalmadı önce ki mesajınızı okur musunuz lütfen bütün sitemlerinizi Nokiaya yapmışsınız da.
instagramın kararlı surum olması için gece gündüz çalışmaları lazım onlarda bizim gibi insan daha duzgun bir hale getirmeleri daha uygun olurgüncellemenin nisan sonlarına doğru verileceği anlaşıldı..o da beta olarak..kararlı sürüm için de bir tarih geçmiyor..onu da anladık..yapacak pek birşey yok gibi.. artık tek isteğim şu 1 ay içinde eksik olan uygulamaların güncellenmesi (facebook,twitter,whatsapp,foursquare,instagram kararlı sürüm) windows 8 ile 1.5 ay daha idare ederim ama bu kadar eksiği olan bir sistemle de ne kadar devam ederim bilemiyorum..ben açıkçası 2014 başında windows 8.1 gelecek sözüne güvenerek aldım lumia 820yi..
Açıklamaya gerek yok ben gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Satın alma işlemi henüz tamamlanmış değil, tamamlanana kadar ve MS Nokia adını kullanmaktan vazgeçene kadar Nokia var olmaya devam edecektir.yıl 2012 den bahsediyoruz hatırlatayım açıklayıcı olmadıysa devam edeyim
Yok özgür abi daha özgür olmadık#DirenWP8.1
düşünceleri söylemenin adı gerginlik ve sinirlilik ise katılıyorum ise eğerki öyle ise admin arkadaşlar daha gerginAçıklamaya gerek yok ben gayet iyi biliyorum merak etmeyin. Satın alma işlemi henüz tamamlanmış değil, tamamlanana kadar ve MS Nokia adını kullanmaktan vazgeçene kadar Nokia var olmaya devam edecektir.
Amacım gerginlik çıkarmak değil ama siz o kadar gerginsiniz ki. Sinirlerinizi yıprattığınıza değmez.
15000 - 20000 yorum yapmışlar ...ayrıca sizi danışman doktor seçmez Bi uzmana danışırım merak etmeyin. tartışma yaratmak istemiyorsanız kişiler hakkında yorum yapmak yerine konulara yorum yapmanız huzurlu ortam için yeterli olacaktır....düşünceleri söylemenin adı gerginlik ve sinirlilik ise katılıyorum ise eğerki öyle ise admin arkadaşlar daha gergin15000 - 20000 yorum yapmışlar ...ayrıca sizi danışman doktor seçmez Bi uzmana danışırım merak etmeyin. tartışma yaratmak istemiyorsanız kişiler hakkında yorum yapmak yerine konulara yorum yapmanız huzurlu ortam için yeterli olacaktır....
instagramın kararlı surum olması için gece gündüz çalışmaları lazım onlarda bizim gibi insan daha duzgun bir hale getirmeleri daha uygun olur
Damacanayla gönderildi.
video ekleme özelliğini aktifleştirmek o kadar zor olmasa gerek.Güncelleme gelmeden bu konularda BENCE tartışmayın.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Demek istediğim bu değil. Danışman doktor olmak gibi bi niyetim zaten yok ayrıca ne haddime. Neyse belki de benim yazdıklarım yanlış anlaşılmaya açıktır. Özür dilerim.düşünceleri söylemenin adı gerginlik ve sinirlilik ise katılıyorum ise eğerki öyle ise admin arkadaşlar daha gergin15000 - 20000 yorum yapmışlar ...ayrıca sizi danışman doktor seçmez Bi uzmana danışırım merak etmeyin. tartışma yaratmak istemiyorsanız kişiler hakkında yorum yapmak yerine konulara yorum yapmanız huzurlu ortam için yeterli olacaktır....