Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
şu düştüğümüz duruma bak wp 8.1 beklerken whatsapp gelse o da yeter diyoruz herkes umudunu kesti msden bunlar daha böyle uzatırda uzatır en azından uygulamalar güncellensin :D

ümit kesmek değilde ne bileyim çok estağfurullah bir duygu :D

Damacanayla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
ümit kesmek değilde ne bileyim çok estağfurullah bir duygu :D

Damacanayla gönderildi.
şimdiye kadar hangi dediklerini zamanında yaptılar sürekli bi erteleme çabası içerisindeler insana bi umut veriyorlar sonra pardon diyorlar doğal olarak insanlarda tepkisiz kalamıyor bu duruma

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
şimdiye kadar hangi dediklerini zamanında yaptılar sürekli bi erteleme çabası içerisindeler insana bi umut veriyorlar sonra pardon diyorlar doğal olarak insanlarda tepkisiz kalamıyor bu duruma

aynen

Damacanayla gönderildi.

xizmirlixx

Üye
Benim anlamadığım o değil ama ios sızmıyor mesela bizde herşey sızdı ne bildirim merkezi kaldı ne klavyesi bari sızdırmayın yada sızdırın kesin tarih verin.ne
Hala titriyo şarj bştşbce kapanıcak heralde
yazdın anlamadım ? tuşlara bırakmadan basılı tut kapancak açılcak.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Benim anlamadığım o değil ama ios sızmıyor mesela bizde herşey sızdı ne bildirim merkezi kaldı ne klavyesi bari sızdırmayın yada sızdırın kesin tarih verin.ne

yazdın anlamadım ? tuşlara bırakmadan basılı tut kapancak açılcak.

sürekli erteleme yaptıkları için en azından sızıntı yapalımda tepkiler biraz azalsın düşüncesi içerisinde olabilirler çok akıllı oynuyor ms :D

xizmirlixx

Üye
sürekli erteleme yaptıkları için en azından sızıntı yapalımda tepkiler biraz azalsın düşüncesi içerisinde olabilirler çok akıllı oynuyor ms :D
Allah akıl versin onlara :D 2 nisanda gelmezse mail atcam bill gatese :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
artık tek isteğim 2-4 nisan da veya build'in olduğu hafta foursquare,whatsapp instagram gibi kilit uygulamaların patır patır güncellenmesi :)

• Beğen
kamil5028347

kamil5028347

Üye
artık tek isteğim 2-4 nisan da veya build'in olduğu hafta foursquare,whatsapp instagram gibi kilit uygulamaların patır patır güncellenmesi :)

aynen artık wp 8.1 değilde uygulama güncellemesi bekliyoruz ne güzel valla

• Beğen
tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
2-4 nisanda gelir gelir gelmedi z2 veya iphone 5s hazır alacam

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yapı olarak beklemeyi sevmem..bekletilmeyi de sevmem :) adam gibi bir tarih vereceksen söyle en başından..3 kere ne değiştiriyorsun :)
aynen artık wp 8.1 değilde uygulama güncellemesi bekliyoruz ne güzel valla

whatsapp ve foursquare benim için öncelikli..whatsapp idare ediyor ama foursquare içler acısı..acil düzeltilmesi lazım..

• Beğen
kamil5028347

kamil5028347

Üye
yapı olarak beklemeyi sevmem..bekletilmeyi de sevmem :) adam gibi bir tarih vereceksen söyle en başından..3 kere ne değiştiriyorsun :)

whatsapp ve foursquare benim için öncelikli..whatsapp idare ediyor ama foursquare içler acısı..acil düzeltilmesi lazım..

whatsapp güncellemesi iyi olacak bende onu bekliyorum. insanlarıda çileden çıkartan verilmiş sözden dönmektir

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
sanırım bir önceki sayfada arkadaşın biri wpcentral'dekiler gidişattan memnun yazmış. o zaman sorun bizde.

• Beğen
bsavr

bsavr

Üye
WP 8.1 İle umarım whatsapp vs vs uygulamalar bütün platformlar ile birlikte güncelleme alır.

• Beğen
Tepkiler: kursat99, Rainesto ve ogzhnoTr
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
I love you lg g3 ......seni bekliyorum aşkım gel kurtar beni bu ızdıraptan .....

Ne bir hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü bir mezar.
Ne şeytan yeni bir günahı,
BENİM SENİ BEKLEDİĞİM KADAR...

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve eyup ensar
osilost

osilost

Üye
Nedir bu wp çektiğimiz bir güncelleme yapıp dağıtıcaklar her türlü taklayı yaptılar .Microsoft firması koskoca Windows işletim sistemini yapmış her 2-3 senede yenisini çıkarıyor vistaydı,7,8 di bir telefon işinde millete kan kusturuyor çok mu zor kendi yaptıkları bir yazılımı düzeltmek

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

respection123

Üye
Yeter yaw bu microsoftun müşterilerine çektirdiği :(

Rainesto

Rainesto

Üye
Koskocaman yazılım devi Microsoft Bi güncellemeyi veremedi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Mayıs ayındada güncelleme gelmezse gerçek cevabınızı vermenizi tavsiye ederim

Üst Alt