Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Beyler :(

bsavr

bsavr

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
önümüzdeki ay bence nisan'ı kasdediyor..ben de gördüm o tweet i..malum daha mart ayındayız :)

respection123

Üye
Microsoft bizimle oyun oynuyor :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben pozitif olmaya çalışıyorum ama bunların da sağı solu belli olmaz..neticede aylardır kıçı kırık belle'yi beklemiş insanlarız :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve respection123

ArMaGeDdOn_87

Üye
Güncelleme gecikirse satarım telefonu onların keyfini mi beklicem

ArMaGeDdOn_87

Üye
bu ''güncelleme'' olayından dolayı bazen keşke üste biraz daha para ekleyip iphone alsaydım diyorum..
ben 5s alcaktım ekran büyümedi diye almadım yeni iPhone u bekliyorum çıktımı hemen alcam,microsoft ve nokia bu işi beceremiyo,böyle saçmalık olmaz ya

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben 5s alcaktım ekran büyümedi diye almadım yeni iPhone u bekliyorum çıktımı hemen alcam,microsoft ve nokia bu işi beceremiyo,böyle saçmalık olmaz ya

adamlar bir güncelleme geleceği zaman önceden tarih veriyorlar ve bütün dünyaya aynı anda dağıtıyorlar..ayrıca bir sorun oldu mu şipşak fixliyorlar.. bizim gibi 2-3 ay bekletmiyorlar..bu yüzden apple firmasını bu güncelleme konusunda her zaman 1 adım önde tutarım..
Bende hala iki tane N8 var.birinde hala anna kullanıyorum :)

nostalji iyidir ;)

ArMaGeDdOn_87

Üye
adamlar bir güncelleme geleceği zaman önceden tarih veriyorlar ve bütün dünyaya aynı anda dağıtıyorlar..ayrıca bir sorun oldu mu şipşak fixliyorlar.. bizim gibi 2-3 ay bekletmiyorlar..bu yüzden apple firmasını bu güncelleme konusunda her zaman 1 adım önde tutarım..

nostalji iyidir ;)
öyle tabi ya, apple da sistem var,cihaz harika mağaza desen şu anda en çok sayıda uygulama olan mağaza,güncellemelerde zamanında veriliyo ve 3-4 yıl da destek var cihaza bu da unutulmamalı

Dejavuex

Dejavuex

Üye
1 ay daha bekleriz artık napalım

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
eylem yapalım :(

remzi33

remzi33

Üye
İsyaaaaannnnnn

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

emz

Üye
Arkadaşa katılıyorum. Daha mart ayındayız ve nisan bir ay sonra oluyor. Bizim Türkçede kullandığımız gibi 1 ay kavramını 30 gün olarak algılamayın. Önümüzdeki ay demiş. Anca bizlerin beyinleri ile oynuyorlar. MS bu hataya düşüşte kendini bitirmez. Her zaman bir çıkış bulur o kendine. Yarım verir güncellemeyi on izleme sürümünde ama veriri. Adı da verdim olur. Bunlarda olabilir.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bu hafta kilit hafta artık bekleyip göreceğiz..

whatsapp güncellemesini 8.1 den daha fazla beklediğim kesin ama..

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt