Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

marslin

marslin

Üye
Beyler bu uç kolon 4,5 üstüne gelicek dimi , bizim için imkansız yani :/ :D

byibo

byibo

Üye
Videodaki parallaks görünüm mükemmel olmuş.
çok iyi olmuş
bu güncellemeyi tam olarak aldıktan sonra keşke şu custom romların önü açılsada tweaks gibi ayarları düzenleyebilsek zaten bir çok uygulama ve oyunları dışarıdan yükleyebiliyoruz sitelerden bularak

...decode...

...decode...

Üye
keşke şu 3. kolon desteğini 4.3'lere de getirseler bir sürpriz yapıp :(

bsavr

bsavr

Üye
4.3'de sanırım 2,5 Kolon olucak.

byibo

byibo

Üye
arkadaşlar video izlediniz mi bilmiyorum ama vidyonun sonunda lumia 520 ön kamerasında bildirim varmış gibi yanıp sönüyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bsavr

bsavr

Üye
O Video eski ve fake :kirbac:

marslin

marslin

Üye
nokia l620 ye bakmiiiii :D :D :D

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar oyle bir ışık htc m8 dede çıkıyor. Benim düşüncem şu yönde yakınlık sensoru sürekli olarak ışın atıyor sürekli olarak mesafe hesaplamak için. Ama biz bu ışını göremiyoruz dalga boyu gözümüzün algıladığı aralıkta olmadığı için ama kamera bu ışını yakalayabiliyor biz aslında bunu görüyoruz.

Tost Makinası ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: byibo
goktas19

goktas19

Üye
karo'lar şeffaf olmuş :)
Evet bence böyle daha güzel :)[DOUBLEPOST=1396037527,1396037502]

[/DOUBLEPOST]

Windows Phone Lovers - Skype Integration in Windows Phone 8.1

Windows Phone Lovers - Start Screen Background with "Live Tile Information"

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve Rainesto
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Geçen gün bi arkadaş soruyordu.karo'lar şeffaf mi yoksa fotoğraflar karo'ya sabit olarak mi uygulanıyo diye.Bende Tahmin etmemiştim şeffaf olacağını :)güzel olmuşwin8'in orjinal arkaplani vardı. Pc'de ki papatya resmi.o gayet güzel dururdu bence

blackcemre

Üye
peki video call gelmiş mi?(Şebeke)

emz

emz

Üye
arkadaşlar video izlediniz mi bilmiyorum ama vidyonun sonunda lumia 520 ön kamerasında bildirim varmış gibi yanıp sönüyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

520 de ön kamera yok. Bende kullanıyorum ama yok. Sadece önde ışık ve yakınlık sensörü var. Başka bir şey yok. Onlarla yapılamaz böyle şeyler. Ama 530 da gelecek olabilir. Büyük ihtimalle yeni duyurulacak seride gelecektir bildirim ışığı. Ama kesin bir bilgi yok.

Telgrafla gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
520 de ön kamera yok. Bende kullanıyorum ama yok. Sadece önde ışık ve yakınlık sensörü var. Başka bir şey yok. Onlarla yapılamaz böyle şeyler. Ama 530 da gelecek olabilir. O da 530'dur o zaman.

Telgrafla gönderildi.

videoda görünen ışık yakınlık sensorunden gelen ışık.aynı durum tv kumandasında da var.kamerayı açıp kumandanin ön tarafına tutun ve bi tusa basın.orda görürsün aynı ışığı :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: PureFood, pirenuri, kursat99 ve 2 diğerleri
emz

emz

Üye

hiç fena olmamış. Yalnız mobil veri olaydı iyiydi. Ya da biz seçelim o seçenekleri. Note 3 de öyleydi. Biz seçiyorduk. Öyle yaparlarsa tadından yenmez :)

Telgrafla gönderildi.

Serhan

Serhan

Üye
Çok iyi olacak şu 8.1 .......

Üst Alt