Bi işide tam yapsaydınya Microsoft, Arka plan yine koyu yine açık.
Sonrada bakın sizlere ne güncellemeler verdik, ne kadar destekledik diyecek ms. 
yanlış biliyorsunuz uygulamayı satın al diyince para istemiyor, bu uygulama zaten satın alınmış diyor bedava yükleyebiliyorsunuzArkadaşlar5-6 sayfa önce de geçmiş satın alınan uygulamalar hep sizde, daha önceden ilk çıktığında ücretsizken yüklediğiniz uygulamalar da sizde ücretsiz, ancak sonradan bir iki günlük fırsatlarda ücretsiz yüklediklerinizi sildiğinizde tekrar kurmak parayla. Mesela ben tube downloader programını kampanyada ücretsiz indirmiştim, geçen çalışmıyor diye sildim, güncelleme gelmiş, düzelmiş kurayım dedim ancak para istedi. Bunların sanırım dönüşü yok! Dikkat esin ve yedekleme yapın. Belki işe yarar.
Telgrafla gönderildi.
Gönderdim oyu ÖzgürBu arada gençler arada bir oy vermeyi unutmuyorsunuz değil mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yanlış biliyorsunuz uygulamayı satın al diyince para istemiyor, bu uygulama zaten satın alınmış diyor bedava yükleyebiliyorsunuz
Hala gelmedi. Sızdırılmayan sürprizlerden olması bekleniyor sanıyorum. Ama ms bu belli olmaz. Güvenlik onlar için çok önemli. O nedenle vermeyebilirler.
Telgrafla gönderildi.
acık uygulamaları aşağı doğru kapatabilecegiz dimi ?

hem aşağıya doğru kaydırarak kapatma sanki android'ten alınma gibi oluyor.X ile kapatma daha Iyi bence
Yahudaily motion linki unsported olarak çıkıyor arkadaşlar şu an maxicep uygulaması dayım Bi duzeltebilirmisiniz?
Tost Makinası ile gönderildi.
Biraz öyle ama ne yalan söyleyeyim ben de ilgilenmiyorum onunla. Olsa da okur olmasa da. Olsa da kullanacağımı sanmıyorum. Çarpıya basmak daha kolay.
Telgrafla gönderildi.