ms nin ceosu Satya Nadella mobil tartışma programı yapacakmış bu gün onların saatine göre 13:00 da buda bize göre 19:00 gibi bir süre civarında canlı yayın yapılacak sanarım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan izlene bilir

Yukarıda 6 gün deniyor. Rekabet ortamı var sanırımuzun zamandır beklenen güncellemeye son 7 gün diyebilirmiyiz acaba![]()

bu resim resmi miDaha önce yayınlanmadı diye tahmin ettiğim bir ekran görüntüsü
Daha önce yayınlanmadı diye tahmin ettiğim bir ekran görüntüsü
fazla heyecanlanma bildirim merkezi o ana ekran değilo pil yüzdesimi
bu resim resmi mi

ana ekran çok kez paylaşıldı pil yüzdesi yok ana ekranda bildirim merkezini indirince geliyor pil yüzdesibildirim merkezinde görünen şeyin ana ekranda görünmesi çokta zor olmamalı bence
şubat 19 da çekilmiş demekki19/2 ne acaba bence tarih baya eski demek görüntü![]()

Gerçekten de ana ekranda şarj yüzdesini göremeyip bunun için bildirim çubuğunu aşağıya indireceksek çok saçmalamışlar demektir. Ben yinede böyle bir şey yaptıklarına inanmak istemiyorum.ana ekran çok kez paylaşıldı pil yüzdesi yok ana ekranda bildirim merkezini indirince geliyor pil yüzdesi
İnanmak istemiyorsunuz ama gerçek bu pil yüzdesi ana ekranda görünmeyecek malesefGerçekten de ana ekranda şarj yüzdesini göremeyip bunun için bildirim çubuğunu aşağıya indireceksek çok saçmalamışlar demektir. Ben yinede böyle bir şey yaptıklarına inanmak istemiyorum.
Şimdiye kadar çok merak edilmesine rağmen sızdırılmadı böyle bir şey. En son 630 u da gördük ama yüzde görmedik.Valla şöyle bir şey söyleyeyim sana sızıntılarda hızlı ayarlarda mobil veriyi aç kapa koymamışlar. Herşeyi koymuşlar en önemlisini koymammışlar. Buda var.Bu nasıl bir saçmalıktır ya? Ben tuş kilidini açıp bildirim çubuğunu indirdikten sonra, tuş kilidini açıp insider pro'yada tıklıyorum ne anlamı var şimdi bu yaptıklarının neyi çözdüler? Hayret bir şey yahu.