Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ms nin ceosu Satya Nadella mobil tartışma programı yapacakmış bu gün onların saatine göre 13:00 da buda bize göre 19:00 gibi bir süre civarında canlı yayın yapılacak sanarım

burdan izlene bilir

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Mobil derken hangi konular üzerinde konuşacaklar belli mi? Teşekkürler.

dakamon

dakamon

Üye
@bulutsuzgece Özgür abi den simultane tercüme istiyoruz :D

Bay H

Bay H

Üye
Daha önce yayınlanmadı diye tahmin ettiğim bir ekran görüntüsü

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, pirenuri, Sensation ve 4 diğerleri
PureFood

PureFood

Üye
Bildirim merkezi çok iyi :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
altında da paylaş butonu var sanki share The page yazıyor acaba neyi paylaşmak için?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
bildirim merkezinde görünen şeyin ana ekranda görünmesi çokta zor olmamalı bence

Dejavuex

Dejavuex

Üye
19/2 ne acaba bence tarih baya eski demek görüntü :)

kahraman333333

kahraman333333

Üye
bildirim merkezinde görünen şeyin ana ekranda görünmesi çokta zor olmamalı bence
ana ekran çok kez paylaşıldı pil yüzdesi yok ana ekranda bildirim merkezini indirince geliyor pil yüzdesi

Heimdalll

Heimdalll

Üye
acaba ayarlardan eklenip kaldırılıyor olabilirmi pil yüzdesi ana ekrana diğer platformlarda oylemi

Akhtoher

Akhtoher

Üye
ana ekran çok kez paylaşıldı pil yüzdesi yok ana ekranda bildirim merkezini indirince geliyor pil yüzdesi
Gerçekten de ana ekranda şarj yüzdesini göremeyip bunun için bildirim çubuğunu aşağıya indireceksek çok saçmalamışlar demektir. Ben yinede böyle bir şey yaptıklarına inanmak istemiyorum.

dakamon

dakamon

Üye
Gerçekten de ana ekranda şarj yüzdesini göremeyip bunun için bildirim çubuğunu aşağıya indireceksek çok saçmalamışlar demektir. Ben yinede böyle bir şey yaptıklarına inanmak istemiyorum.
İnanmak istemiyorsunuz ama gerçek bu pil yüzdesi ana ekranda görünmeyecek malesef :( Şimdiye kadar çok merak edilmesine rağmen sızdırılmadı böyle bir şey. En son 630 u da gördük ama yüzde görmedik.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu nasıl bir saçmalıktır ya? Ben tuş kilidini açıp bildirim çubuğunu indirdikten sonra, tuş kilidini açıp insider pro'yada tıklıyorum ne anlamı var şimdi bu yaptıklarının neyi çözdüler? Hayret bir şey yahu.

dakamon

dakamon

Üye
Bu nasıl bir saçmalıktır ya? Ben tuş kilidini açıp bildirim çubuğunu indirdikten sonra, tuş kilidini açıp insider pro'yada tıklıyorum ne anlamı var şimdi bu yaptıklarının neyi çözdüler? Hayret bir şey yahu.
Valla şöyle bir şey söyleyeyim sana sızıntılarda hızlı ayarlarda mobil veriyi aç kapa koymamışlar. Herşeyi koymuşlar en önemlisini koymammışlar. Buda var.

emz

emz

Üye
Bunların bir ara ayarlanacağı sızıntısı vardı. Hızlı ayarlar belli ekran ölçüsünün altında 4/ büyüklerde de 5 olacağı söyleniyordu. Bunlarında kullanıcı isteğine bağlı olarak ayarlanacağı söyleniyordu. Belki öyledir. Sızıntı olmayan kısımlarda bu da çıkabilir. Çünkü dedikodulara göre sızıntılar daha wp 8.1'in çeyreğini oluşturuyormuş. Çok daha fazlası gelecekmiş. O zaman daha hiçbir şey belli değil.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt