Konunun ilk sayfasına bakabilirsin.arkadaşlar bir önceki sayfada da yazdım 8.1 ile gelicek bütün özellikler nedir mesela liste şekline yazabilir misiniz? nisanda hangi özellikleri alacaz?
Konunun ilk sayfasına bakabilirsin.
))))Tam Olarak Bilemeyizki Sonuçta Beta Ancak Çıkan Özelliklerin %95İ Gelicektir .arkadaşlar bir önceki sayfada da yazdım 8.1 ile gelicek bütün özellikler nedir mesela liste şekline yazabilir misiniz? nisanda hangi özellikleri alacaz?
.Bunu Gelmeden
Tam Olarak Bilemeyizki Sonuçta Beta Ancak Çıkan Özelliklerin %95İ Gelicektir ..
))arkadaşlar bir önceki sayfada da yazdım 8.1 ile gelicek bütün özellikler nedir mesela liste şekline yazabilir misiniz? nisanda hangi özellikleri alacaz?
bizim insanımız konulara gereksiz yorumlar gülücükler savurdukca yöneticiler milyonlarca konu toplasa yine dağılır bu yüzden bence kapanmasın tek yerden gevezelik edilsin.
evet lazımda sitede birsürü arkadaş bu gibi önemli konulara yazılan her mesaj için yeni bişey geldi sanıp giriyor sonra da bakıyor ki boş boş yazışmalar doldurulmuş. sohbet için konular olduğunu düşünüyorum. yazdıklarım kimseye özel değil genele hitap arkadaşlar önemli konularda özenli davranalım lütfen... teşekkürler...oda lazım be abi .s
bu resimlerin resmi bir tarafı var mı kiIsrarla 520'yi koyuyorlar. Daha estetik cihazlar da var sonuçta. 'Bana kalırsa'
MaxiCep WP uygulaması ile gonderilmiştir.
bu resimlerin resmi bir tarafı var mı ki
Bence bu daha iyi gibi ya diğerinde çok geniş 520 için.Görünen o ki Lumia 720 de 2.5 kolon olacak : )) 3 kolon olsaydı çok ufak dururdu , 2.5 olunca güzel duruyor. Demekki 520 yede benzer şekilde 2.5 kolon gelecek.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız